Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyPraha - Hloubětín

Praha - HloubětínVýtah
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce9 500 Kč


Nabízím pronájem plně zařízeného bytu 1+1, 30 m2 u stanice metra Hloubětín - v Šestajovické ulici. Byt je situován na západ s výhledem do zeleně. Nachází se ve čtvrtém nadzemním podlaží desetipatrového domu s dvěma výtahy. Kuchyň je vybavena moderní linkou, chladničkou s mrazákem, pračkou, digestoří, kombinovanou mikrovlnou troubou s elektrickou, sklokeramickou varnou deskou, jídelním stolem se židlemi. V pokoji je rozkládací sedací souprava, obývací stěna, konferenční stolek, vestavěné skříně a postel. Ve zděné koupelně je sprchový kout společně s WC. V předsíni se nachází předsíňová stěna. U domu je parkoviště a na stanici metra lze dojít volnou chůzí za 3 min. Byt je v klidné lokalitě (nedaleko potok Rokytka a rybník Kyje) s kompletním zázemím (Penny market, drogerie, zdravotní středisko, lékárny, uzeniny, pošta atd.). V blízkosti je dále plavecký bazén, tenisové kurty, mateřská školka, základní škola, dětské hřiště a venkovní sportoviště. Nedaleko je také cyklostezka (možnost kolo, brusle). Kromě metra jsou zde zastávky tramvají a autobusů MDH. Je to také 10 min. do nákupního centra Harfa, Fénix, 20 min. do centra Prahy nebo 10 min. do centra Černý most (multikino, IKEA, MAKRO, atd.).

Byt je vhodný pro jedince nebo pár. Hledám spolehlivé rozumné nekuřáky bez domácích zvířátek.

Jedná se o dlouhodobý pronájem (roční smlouva s možností prodloužení). Měsíční nájem Kč 9 500,-- + poplatky za služby Kč 2 170,-- (poplatky zahrnují náklady na ústřední vytápění, vodu a další služby správy domu formou záloh) + záloha na elektřinu Kč 450,--. Vyúčtování se provádí dle skutečné spotřeby podle měřičů). Byt k nastěhování volný od 1. 2. 2020. RK prosím NEVOLAT, NEPSAT. Požaduji kauci ve výši jednonásobku nájmu. Prohlídka bytu dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589895
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha30
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.