Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyKpt. Nálepky, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Kpt. Nálepky, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce11 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný částečně zařízený byt o dispozici 2+kk. Bytová jednotka má výměru 45 m2 (+ sklep) a je umístěna v 3. poschodí cihlového bytového domu. Vybavení bytu zahrnuje plastová okna, laminátové podlahy, koupelnu s rohovou vanou, WC je zvlášť s prostorem pro pračku. Obývací prostor disponuje kuchyňskou linkou se sporákem a troubou, lednicí a sedačkou. V ložnici je velká vestavěná skříň. Velkou výhodou je možnost užívání zahrady za domem, která je společná pro obyvatele domu. K bytu náleží prostorná sklepní kóje poskytující dostatek úložného prostoru.

Dům se nachází ve velmi oblíbené lokalitě v blízkosti několika fakult, cyklostezky, obchodů a restaurací, 10 minut pěšky do centra města nebo na vlakové nádraží.

Nájem činí 11 500 Kč bez záloh na služby. Velmi nízké poplatky cca 1 900 Kč. Kauce ve výši jednoho nájmu. Možnost nastěhování od 1.2.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590189
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha45
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.