Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 135 m² bez realitkyHořany - Hořany u Poříčan, Středočeský kraj

Hořany - Hořany u Poříčan, Středočeský kraj
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji novostavbu přízemního rodinného domu v obci Hořany u Poříčan. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk. Dům se nachází na pozemku o rozměru 852 m2 na mírném svahu s krásným výhledem do okolí. Dle územního plánu již není plánována další výstavba na sousedních pozemcích.

Novostavba domu je před kolaudací a je řešena jako nízkoenergetická stavba z cihelného zdiva Porotherm 38 T Profi Dryfix, okna antracitová 3-sklo. Výhodou domu je částečná soběstačnost, novostavba má vlastní domovní ČOV, přívod vody zvrtané studny s úpravnou vody. Dešťové vody jsou svedeny do dešťové nádrže pro zálivku zahrady. Střecha je řešena z příhradových vazníků, která nabízí úložný půdní prostor (cca 50 m2).

Novostavba se sestává z velkorysé vstupní chodby, kuchyňského koutu s obývacím pokojem a přímým vstupem na zahradu, samostatným WC, ložnicí, 2 dětských pokojů, koupelny s umyvadlem, sprchou, vanou a druhým WC. V technické místnosti je umístěn boiler, kotel pro vytápění, úpravna pitné vody a příprava pro umístění pračky a sušičky. V celém domě je řešeno teplovodní podlahové vytápění. V obci je uktuálně řešeno napojení na veřejný vodovod a kanalizaci.

Ideální napojení na dálnici D11, 25 km sjezd Poříčany (Praha dostupná cca 15 min Černý most). V případě vlakového spojení, nádraží Poříčany vzdáleno 3 km, Praha Masarykovo nádraží dostupné 45 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590303
Dispozice4+kk
Plocha pozemku852
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha135
Dostupné od14. 1. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.