Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 133 m² bez realitkyBubenská, Praha - Holešovice

Bubenská, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena12 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 648 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prostorný byt 4+kk s balkonem o celkové výměře 133 m2.

Na podlahách jsou dřevěné parkety a dlažby. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Byt je po náročné a nákladné rekonstrukci. Všechny vnitřní dveře jsou nové včetně futer. Po vstupu do bytu je rozlehlá hala, z které jsou vstupy do dvou koupelen s WC( jedna vana, jedena sprchový kout), vstupy do tří ložnic z nichž jedna ložnice má šatnu za posuvnými dveřmi. Do hlavního pokoje s kuchyňským koutem, balkonem do ulice Pplk.Sochora a spíží dvoukřídlými dveřmi. Byt je v družstevním vlastnictví. K bytu patří sklepní kóje ve 2PP. Budova má novou fasádu a stoupačky. Družstvo připravuje výměnu oken a revitalizaci chodeb. Dům je v těsné blízkosti Strossmayerova náměstí, stanice metra a tramvaje Vltavská. Během pár let vyroste v bezprostřední blízkosti tzv. Holešovický Manhattan s množstvím výškových budov s kancelářemi a byty. Doprava bude svedena do tunelu navazující na tunel Blanka. Vznikne zde klidová zóna bydlení, sportovního vyžití i pohodlných nákupů v obchodních centrech. Byt rád ukáži.

Offer spacious apartment 4 + kk with balcony with a total area of ​​133 m2.

The floors are wooden parquet and tiles. The apartment is located on the second floor of a brick building with an elevator. The apartment is after demanding and expensive reconstruction. All interior doors are new including futer. After entering the apartment is a large hall, from which are entrances to two bathrooms with toilet (one bath, one shower), entrances to three bedrooms of which one bedroom has a dressing room behind sliding doors. The main room with kitchenette, balcony to the street Pplk.Sochora and pantry with double doors. The apartment is in cooperative ownership. The apartment includes a cellar in the 2nd floor. The building has a new facade and risers. The cooperative prepares the replacement of windows and revitalization of corridors. The house is in close proximity to Strossmayerovo namesti, metro and tram station Vltavska. Within a few years, the so-called Manhattan Holešovice will be built in the immediate vicinity with a number of high-rise buildings with offices and apartments. The traffic will be led to the tunnel connected to the Blanka tunnel. There will be a quiet zone of housing, sports and comfortable shopping in shopping centers. Apartment glad to show.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590309
Dispozice4+kk
Dostupné od14. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha133
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘezáčovo náměstí
🚶 58 m (1 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 787 m (4 min)
ObchodSelské řeznictví
🚶 303 m (4 min)
BankaOberbank
🚶 342 m (4 min)
RestauraceU sv. Antoníčka
🚶 249 m (3 min)
LékárnaU svatého Antonína
🚶 254 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 241 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 943 m (5 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 603 m (7 min)
Hřiště
🚘 996 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.