Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyKomenského, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj

Komenského, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 437 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáváme náš moc oblíbený byt v Šestajovicích v bytovém domě zkolaudovaném v roce 2003, ve kterém jsme strávili několik let nejprve jako pár, poté jako rodina s jedním a následně chvilku i s druhým dítětem. Jsme prvními majiteli tohoto bytu.

Byt se nachází v 2.NP objektu (1. patro).

Byt se nachází ve velmi hezké části Šestajovic, 2 minuty od autobusové zastávky Šestajovice, u školy (za 18 minut v klidném provozu/do 30 minut v ranní špičce na metru Černý most - není třeba dokupovat speciální kupon na pražskou MHD).

V dochozí vzdálenosti od bytu (hned za rohem) dobře zásobený a čistý obchod Žabka, v dochozí vzdálenosti taktéž Billa, lékárna, Pepco apod. (v rámci nového obchodního areálu na začátku Šestajovic). Přímo u zastávky u domu se nachází škola a školka, soukromé školky jsou v okolí také. V dochozí vzdálenosti jak sportoviště s nabídkou sportovních aktivit u zmiňované školy, nebo fotbalový areál, kde fotbalově vyrůstal a dodnes hraje Tomáš Rosický. Kousek od domu 2 dětská hřiště, kde jsme trávili hodně času s našimi dětmi.

Byt je vybaven obrovskou vestavnou skříní, do které jsme se vešli celá rodina, plus se vším kuchyňským a dalším vybavením. Kuchyňská linka má skříňky také až ke stropu, aby se vše vešlo. V chodbě bytu další vestavné skříně na sezonní oblečení/obuv, plus vestavné skříně a skříňky k dispozici i v koupelně.

V bytu je vše velmi prakticky řešeno a nevyžaduje žádné velké investice, lze v něm rovnou začít bydlet po vybavení vlastním základním nábytkem. Užívali jsme byt do konce prosince 2019.

Velkoformátová okna jsou otevřená do dvora mezi bytovými domy, dostatek světla byl vždy, klid také - na zábradlí u jednoho okna je přivařena konzole na věšení prádla venku.

V bytu necháme téměř nepoužívanou, cca 5 let starou velkou lednici Samsung, která je velmi tichá a nemusí se odmrazovat. Připravena také výklopná konzole na zavěšení TV (cca 80cm úhlopříčky).

Společné prostory domu jsou udržované, SVJ dobře funguje a průběžně se investuje/rekonstruuje/udržuje (nová kotelna z roku 2018, nově vybudované sklepní prostory v roce 2018 - lze si pronajmout za drobný poplatek i sklepní prostor).

Parkování bezplatné v okolí bytového domu, ve dvorním traktu přímo u vchodu do budovy si lze parkovací stání nyní koupit či pronajmout za daný měsíční poplatek.

Byt jsme měli moc rádi, je dobře dostupný ku Praze (i pro denní dojíždění), zároveň kousek od Klánovického lesa, a v okolní zástavbě jsou jen rodinné domy. Cyklostezka, kde se dá dobře běhat či jezdit s kočárkem, je také kousek od domu - zároveň lze od domu projít i do Jiren k zámku.

Byt prodáváme, protože jsme se přestěhovali do větší nemovitosti.

Prosíme realitní kanceláře, aby nás kvůli prodeji tohoto bytu nekontaktovaly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590344
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha30
Dostupné od14. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.