Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyRokycanova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Rokycanova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajVybaveno
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 599 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme nadstandardní novostavbu bytu 3+kk ve 4. NP domu v žádané čtvrti Rezidenční park Švýcarská na ulici Rokycanova v Olomouci.

Byt má celkovou velikost 100 m² , lodžii na jižní stranu o velikosti 14 m², součástí užívání bytu je i sklep v suterénu domu o velikosti 8 m² a garážové stání.

Byt je velice vzdušný, slunný a má nadstandardy zařízení a vybavení. V ceně bytu je veškeré vybavení (2x televize, sedací souprava, židle, pračka, sušička, ...). Všechen nábytek je vyroben na zakázku, součástí kuchyňské linky je indukční varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, lednice, mraznička (spotřebiče značky Whirpool, Franke). Obývací pokoj s kuchyňským koutem je příjemně oddělen ostrůvkem s varnou plochou, který umožňuje dostatečnou velikost pracovní desky, tato část bytu je pohledem na jižní stranu bytu. Druhá polovina bytu je rozdělena na dva samostatné pokoje, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC.

V bytě je dostatek úložného místa, vestavné skříně v obou pokojích. V celém bytu jsou vinylové podlahy, v koupelně a WC dlažba. Všechna okna jsou opatřena venkovními motorickými žaluziemi a zajišťují dostatečné zatemnění i soukromí. Klidná a velice lukrativní lokalita, vhodné pro náročného klienta. Byt svojí polohou a umístěním v rámci celého projektu, má velice nízké měsíční náklady na provoz domácnosti. Výborná pěší dostupnost do centra (Šantovka 2 min, MHD, 2 min, Horní náměstí 10 min). Měsíční náklady na bytovou jednotku vč. fondu oprav cca 4000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590639
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha86
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.