Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 87 m² bez realitkyHřiby, Vitice - Hřiby, Středočeský kraj

Rezervováno
Hřiby, Vitice - Hřiby, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází ve 2.NP zděného zrekonstruovaného bytového domu. Předmětem prodeje je i garáž bez č.p. a dále zahrada o výměře 173 m2 ve výlučném vlastnictví . Vše v obci Hřiby, část obce Vitice umístěné 5 km od Českého Brodu a Kouřimi., 30 km od Prahy a 22 od Kolína. Z Českého Brodu jezdí co 30 min vlak do centra Prahy a za 35 min jste v Praze.

Bytový dům se samostatnými bytovými jednotkami svým umístěním splňuje současné standardy spokojeného bydlení ve vesnickém prostředí. Stavebně- technický stav nemovitosti včetně prvků dlouhodobé životnosti je velmi dobrý. Jedná se o starší bytový dům, který ale prošel revitalizací (částečnou rekonstrukcí) situovaný v klidném prostředí s minimální dopravou. Vhodný tedy nejen pro rodinu s malými dětmi či seniory, ale také aktivní jedince, kteří rádi vyrážejí do přírody či na kola, kteří preferují bydlet mimo rušné prostředí.

Bytová jednotka 4+kk se nachází ve 2. nadzemním podlaží zděného bytového domu s jedním vchodem, který prošel revitalizací - nové hliníkové vstupní dveře, nový vchod, plastová okna, zateplená fasáda (10 cm polystyrenu + silikonová omítka - z roku 2018), nové svislé rozvody IS v plastu, nová jednoplášťová odvětrávaná střecha s krytinou z kaučukových pásů, nové okapy a svody z pozinkovaného plechu, dláždicový chodník kolem domu. Stavba bytového domu s 4 vymezenými bytovými jednotkami je situována na vlastním pozemku. V domě je založeno společenství vlastníků a jsou zde alokovány platby vlastníků bytů na investice do domu.

Funkční součástí je i ostatní komunikace, která se nachází kolem bytového domu a umožňuje příjezd/příchod k bytovému domu a bezproblémové venkovní parkování. Za domem se nacházejí pozemky s garážemi, které jsou ve vlastnictví jednotlivých majitelů bytových jednotek. Přístup k domu je zajištěn ze zpevněné asfaltové komunikace před domem s veřejným osvětlením. Z ulice je umístěn bariérový vstup do domu. Bytový dům je napojen na všechny dostupné inženýrské sítě: elektro, voda. Odkanalizování objektu je řešeno vyváženou jímkou. Plyn není k dispozici. Vytápění v BJ je řešeno jako ústřední lokálním kotlem na tuhá paliva nebo elektrokotlem umístěným v 1.PP (sklepě). V BJ jsou také funkční litinová kamna zn. MORSO a klimatizace s funkcí topení (tepelné čerpadlo). Ohřev TUV je v BJ v domě řešen formou el. bojleru. Jsou realizovány svislé rozvody veškerých IS a TV. BD nemá výtah. BD má hromosvod.

Součástí společných prostorů BD jsou chodba a schodiště v každém patře, společná část sklepa o výměře 30,90 m2, kočárkárna, prádelna, sušárna a lodžie v 1. patře. Bytový dům má celkem 2.NP a 1.PP, kde jsou umístěny společné prostory, sklepy k BJ a kotle na vytápění.

Bytová jednotka je o dispozici 4+kk – celková podlahová plocha činí 87,98 m2. Bytová jednotka se nachází v 2.NP (1. patře) v BD bez výtahu. Byt sestává z předsíně (2,2 m2), komory (1,05 m2),chodby (8,86 m2) (dříve předsíň + šatna), zděné koupelny (3,92 m2) a samostatného WC (2,96m2), kuchyňského koutu (4,39 m2), obývacího pokoje (14,00 m2), jehož součástí jsou krbová kamna, pracovny (8,48 m2) a ložnice (13,42 m2), dětský pokoj (16,55 m2). K bytové jednotce rovněž patří malá komora (1,00 m2) umístěná v 2.NP, komora velká (6,00 m2) a sklep na otop (8,50 m2) umístěné v suterénu BD.

Bytová jednotka prošla rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu. Vybavení sestává z běžných předmětů, včetně vybavení kuchyně, koupelny a WC.

Kuchyňský kout – moderní dřevěná kuchyňská linka zn. IKEA se spotřebiči (indukční deska s el. troubou, myčka), T+S voda, keramický dřez, digestoř.

V koupelně je vana 170 cm, umyvadlo, keramický obklad do výše cca 2,0 m a topný žebřík. Samostatné WC se spodní mísou, keramický obklad do výše 1,25 m, el. bojler. Vnitřní dřevěné dveře v ocelových zárubních, vstupní dveře jsou bezpečnostní, podlahové krytiny – vlýsky, plovoucí podlaha, marmoleum a dlažba.

Byt má plastová okna, dvojsko + sítě proti hmyzu. Celkově se jedná o zděný byt po rekonstrukci v průměrném standartu se zděnou koupelnou a samostatným WC.

V současnosti je byt připraven k malování, je vyklizen a bez nábytku, pouze kuchyňská linka (exteriér dřevo, uvnitř dýha) se spotřebiči cca 10 let stará ve výborném stavu.

Byt je slunný – sever, jih, východ. Je umístěn ve vesnickém prostředí v části obce Vitice – Hřiby. V 700 m vzdálené obci Vitice je dostupná občanská vybavenost – v místě je školka, základní škola, pošta, obecní úřad, dům s pečovatelskou službou, obchod, restaurace. Zbylá občanská vybavenost včetně zdravotnického zařízení je dostupná v městě Český Brod. Do obce jezdí linka PID č. 662 Kouřim – Český Brod – Čelákovice. Výborná dostupnost vlakem z Českého Brodu. Praha vzdálená 35 km, Kolín 20 km. V nedaleké obci Kouřim je Základní umělecká škola - cca 5 km, s dobrým autobusovým spojením.

Zastavěná plocha garáže je 20 m2. Betonové základy, obvodová konstrukce zděná, střecha rovná, střešní krytina z kaučukových pásů, okapy a svody z pozinkovaného plechu, dřevěná dvoukřídlá vrata, dřevěné dveře, podlahová krytina PVC, elektro a EZS. Rok výstavby 2005. Z garáže, resp. i brankou vedle garáže je vstup na malou zahradu za garáží, kterou tvoří pozemek o výměře 173 m2. Garáž může sloužit také jako dílna kutilům.

Pozemek zahrady je funkční součástí stavebního pozemku s garáží.

Zahrada – vstup z ulice dřevěnou brankou, chodníček ze zámkové dlažby, venkovní posezení - dřevěná pergola, dlažby, venkovní krb, elektro, ocelový kotec na dřevo, trávník s okrasnými a ovocnými stromy. U levého plotu k sousedovi je vysázen živý plot z tújí. Možnost umístění bazénu. Pozemek zahrady umožňuje krátkodobou rekreaci, pořádání venkovních pikniků, koupání.

Garáž s pozemkem zahrady jsou zapsány na samostatném LV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590979
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Předzahrádka 173 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.