Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyRezlerova, Praha - Petrovice

Rezlerova, Praha - PetroviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím krásný částečně zařízený byt po celkové rekonstrukci. Byt je o dispozici 3 + kk (dva neprůchozí pokoje) s lodžií, k bytu náleží sklepní kóje. Byt se nachází v 1. patře v panelovém domě s výtahem. Ze zasklené lodžie je krásný výhled na hřiště a stromy, prostorný obývací pokoj je spojen s kuchyní s kuchyňskou linkou zakoupenou u firmy Gorenje včetně kvalitních spotřebičů (lednice s mrazákem, myčka nádobí, sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba). Byt má plovoucí podlahy a v chodbě dlažbu, v ložnici jsou vestavěné skříně. V koupelně se nachází prostorná rohová vana, samostatná toaleta. Možnost využití pinpongového stolu umístěného v domě, malé posilovny nebo sauny ve vedlejším domě v době sezony. U domu jsou nově vybudovaná dětská hřiště s prolézačkami, hřiště s umělou trávou a brankami, venkovní stůl na stolní tenis, hřiště pro psy. Jedná se o hezké bydlení s krásným výhledem v žádané čisté lokalitě s dobrou občanskou vybaveností (škola a školka na dohled, nedaleko obchodní zóna Čestlice, Kaufland a Albert za rohem), v těsné blízkosti přírodních parků Dobrá Voda, Botič - Milíčov a Hostivař - Záběhlice a s dobrou dostupností do centra Prahy. MHD za 8 minut na stanici metra „C“ Háje. Bezproblémové bezzónové parkování. Cena pronájmu 17 000,- / měsíc + služby cca 4 000,-. Vratná kauce 30 000,-. Žádné příplatky za zprostředkování realitní kanceláři. V případě zájmu o další informace, mě neváhejte kontaktovat. Pronájem možný IHNED. Byt je nově vymalován, připraven na nové nájemníky. Zvířátka nevadí. Preferuji nekuřáky!

I offer long term rental apartment. Beautiful renovated apartmen 3+kk with balcony. The flat is on the first floor in the house with a lift. Around the house is a beautiful nature and all amenities. For more information please contact me with e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591349
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
ProvedeníStandardní
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Petrovice
🚶 126 m (2 min)
PoštaPraha 111
🚶 727 m (9 min)
ObchodPotraviny
🚶 119 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 652 m (8 min)
RestauracePizzeria Treviso
🚶 474 m (6 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Petrovice
🚶 521 m (6 min)
ŠkolaDino Schools of Prague
🚶 284 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Jakobiho
🚶 695 m (8 min)
SportovištěSokol Praha Petrovice
🚶 480 m (6 min)
Hřiště
🚶 132 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.