Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyMarkova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Markova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajVýtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme pronájem hezkého částečně zařízeného bytu 3+1/67,6 m2 a balkónem o velikosti 3m2 v panelovém domě na ulici Markova v Ostravě Zábřehu. Byt se nachází ve 4p/8p domu po revitalizaci včetně výtahu. V objektu jsou v současnosti instalovány bezpečnostní kamery v prostoru chodby, vstupu a výtahu. Samotný byt prošel kompletní rekonstrukcí na konci roku 2019 - nové rozvody elektroinstalace silnoproudé včetně nového osvětlení, slaboproudé(slaboproudá elektroinstalace ve všech pokojích),vodovodu, kanalizace a plynofikace, nové podlahy, nové omítky, nové snížené SDK podhledy včetně zapuštěných bodových a panelových světel, koupelna s vanou, umyvadlem na koupelnovém nábytku, přípravou pro pračku, samostatná místnost WC s umyvadlem, kuchyňská linka včetně spotřebičů - myčka, varná deska plynová, trouba, mikrovlná trouba, přidána pracovní plocha. Součástí bytu je vybavený obývací pokoj, ve kterém se nachází prostorná sedačka ve tvaru “U” a obývací nábytek. Dále ložnice s postelí šíře 1,8m včetně matrací (užívány cca půl roku)a dvě komody. Dětský pokoj s postelí, dvě komody. Pro ložnici je provedena vnější příprava elektro pro možnou instalaci klimatizační jednotky. Balkón je řešen s celozasklenou stěnou, možno vytvoření zimní zahrady.

Velmi žádaná lokalita v blízkosti OC Shopping park, výborná dostupnost na MHD, v blízkosti objektu večerka a obchod Hruška. V docházkové vzdálenosti je řada restaurací a také zdravotní středisko.

Součástí bytu je také parkovací místo na SPZ vozidla (v současné době je povolováno, předpokládaná realizace první polovina roku 2020).

Preferujeme dlouhodobý pronájem. Požadovaná cena je stanovena bez energií a parkovacího místa na 11000 Kč, parkovací místo dohodou po provedení.

Předpokládané platby za spotřeby jsou následující: voda 1000kč, energie (elektřina, topení) 2000 Kč, kauce 2x měsíční nájem, tj. 24000kč.

Byt je vhodný k nastěhování ihned.

Možnost prohlídky po telefonické dohodě na čísle.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591386
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha67
Dostupné od27. 1. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.