Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPřemyšlenská, Praha - Kobylisy

Přemyšlenská, Praha - Kobylisy
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Vratná kauce19 700 Kč


Prosím realitní kanceláře aby se zdržely jakéhokoli kontaktu!

Dlouhodobý pronájem jižně orientovaného bytu v dispozici 1+1 (40 m2) v bytovém domě, s výhledem a přístupem do zahrady ve vnitrobloku v lokalitě Prahy 8 – Kobylis.

Byt sestává z pokoje o ploše cca 19m2, dalšího pokoje (kuchyně) o ploše cca 14m2 včetně kuchyně, tento pokoj obsahuje i dveře vedoucí na zahradu/terasu. Samozřejmostí je samostatná koupelna se sprchovým koutem a taktéž samostatné WC, toto včetně chodby o rozměrech cca 7m2.

Byt je poskytován k pronájmu s následujícím vybavením: dvojlůžko, police, dvě křesla, trojdílná skříň, konferenční stolek, dva prádelníky.

Pokoj s kuchyní obsahuje: linku s vestavěnou pračkou, ledničku a varnou deskou, samostatnou velkou ledničkou, troubu, stůl a dvě židle.

Nemovitost se nachází v modré zóně. Parkování není součástí nájmu a není možné v rámci nemovitosti.

Okolí: Metro C - Kobylisy – 5 minut pěšky., autobus 2 min na zastávku Písečná, tram 7 min chůze na zastávku Hercovka, plavecký areál Šutka 5 min. chůze, Ďáblický a Čimický háj do 10 minut chůze, restaurace, supermarket 3 minuty chůze.

Nekuřák a striktně bez domácích zvířat.

Pronájem je na smlouvu a s preferencí dlouhodobého pronájmu, ovšem studenti též vítáni. K nastěhování ihned.

Poplatky zahrnují zálohy na elektřinu, plyn a vodu a odpad. Roční zúčtování a možnost úpravy výše poplatku po prvním měsíci užívání bytu. Možnost internetu za příplatek. Platí se 1,5 měsíční kauce při podpisu smlouvy+poplatky (18000+1700).

Měsíční nájemné (tj. 12 000+ 1700) se platí dopředu vždy nejpozději do 25. dne předchozího měsíce (např. 25.2. se platí nájemné na měsíc březen).

Offers from real estate offices are not desired!

Long-term lease of a south-facing apartment 1 + 1 (40 m2) in an apartment building with a view and access to the garden in the courtyard in Prague 8 - Kobylisy.

The apartment consists of a room with an area of ​​about 19 square meters, another room (kitchen) with an area of ​​about 14 square meters, including the kitchen, this room includes a door leading to the garden / terrace. Of course, there is a separate bathroom with shower and also a separate toilet, both including a hall of approximately 7 square meters.

The apartment is provided for rent with the following equipment: double bed, shelves, two armchairs, three-piece wardrobe, coffee table, two dressers.

Room with kitchen contains: kitchen unit with built-in washing machine, refrigerator and hob, separate large refrigerator, oven, table and two chairs.

The property is located in a blue zone. Parking is not included in the rent and is not possible within the property.

Surroundings: Metro C - Kobylisy - 5 minutes by walk. walk, Ďáblický and Čimický Grove within 10 minutes walk, restaurant, supermarket 3 minutes walk.

Non-smoker and strictly without pets.

Rental is by contract and with the preference of long-term rental, but students are also welcomed. Available immediately.

Fees include advance payments for electricity, gas and water and waste. Annual settlement and the possibility of adjusting the amount of the fee after the first month of use of the apartment. Internet for an extra fee if agreed. There is a 1.5 month deposit upon signing the contract + fees (18 000 + 1 700).

Monthly rent (ie 12 000+ 1700) is paid in advance at the latest by the 25th day of the previous month (eg 25.2. The rent is paid for March).

Fees include advance payments for electricity, gas and water plus internet. Annual settlement. A 1.5-month deposit is payable upon signing the contract. Monthly rent is always paid in advance by the 25th day of the previous month at the latest (eg 25.2. the rent is paid for March).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591841
Dispozice1+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha40
Dostupné od12. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.