Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyKubelíkova, Praha - Žižkov

Kubelíkova, Praha - ŽižkovMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby2 579 Kč
+ Poplatky za energie3 130 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronajmu byt na Praze 3 (pomezí Žižkov/Vinohrady). Byt je v cihlovém domě po rekontrukci ve třetím patře s výtahem. Pěkný a útulný, rekonstruovaný byt se základím vybavením s rozlohou 60 m2 sestávající z obývacího pokoje s odděleným kuchynským koutem, prostorným průchozím pokojem a druhým samostatným pokojem. K dispozici je sklep 4m2.

Byt má vysoké stropy a v obou pokojích zvýšená patra na spaní či jiné užití (např. úložný prostor). Komplet vybavená kuchyně s plynovým sporákem, lednicí i myčkou, obývací pokoj s jídelním stolem a rozkládací pohovkou a 2 ložnice se skříněmi a pracovním stolem. Koupelna s pračkou, toaletou a rohovou vanou uzpůsobenou ke sprchování. Po domluvě lze buď vše ponechat, jak je, nebo cokoliv odvézt.

Byt je skvěle situavaný u žižkovského vysílače s výbornou dopravní dostupností: 3 min tramvaj Lipanská (do centra 7 minut), 8 min metro Jiřího z Poděbrad, 2 min supermarket. V blízkosti parky Riegrovy sady, Parukářka nebo Vítkov.

Pzn. byt je výhradně nekuřácký

Apartment for rent in-between Zizkov and Vinohrady, Prague 3. The apartment is on the third floor in a brick house after renovation with a new elavator. A nice and cozy, renovated apartment with basic equipment. It is 60m2 flat consisting of a living room with separate kitchenette, a spacious walk-through bedroom and a second separate bedroom.

The apartment has high ceilings and raised floors for sleeping or other use (eg. storage space) in both bedrooms. Equipped kitchen with gas stove, refrigerator and dishwasher, living room with dining table and sofa and two bedrooms with wardrobes and work desk. Bathroom with washing machine, toilet and corner bathtub adapted for showering. Upon agreement we can either leave everything as it is or take anything away.

The apartment is perfectly situated near the Zizkov tower with excellent accessibility: 3 min walk to tram Lipanska (to the center 7 minutes), 8 min to metro Jiriho z Podebrad and 2 min to a supermarket. Close to parks Riegrovy sady, Parukářka or Vítkov.

Please note: strictly smoke-free

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591911
Dispozice2+1
Dostupné od31. 1. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 1 minuta autem
Sklep 4 m²
Předzahrádka 1 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 489 m (6 min)
PoštaPraha 35
🚶 5 m (0 min)
Obchod
🚶 387 m (5 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 565 m (7 min)
RestauraceRock&Pop Music Bar
🚶 208 m (2 min)
LékárnaOlšanka
🚶 507 m (6 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 322 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 571 m (7 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚘 1 017 m (2 min)
Hřiště
🚶 348 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.