Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitky17. Listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Rezervováno
17. Listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVýtah
Cena2 570 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 899 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


MOMENTÁLNĚ REZERVOVÁNO. NABÍDKA JE DO ODVOLÁNÍ POZASTAVENA.

Nabízím k prodeji velmi pěkný byt 2+kk v ulici 17. listopadu v Mladé Boleslavi. Výměra bytu je 48 m2 a nachází se ve 3. NP s výtahem. Kuchyňský kout tvoří barový pult a linka se spotřebiči. Prostorný obývací pokoj se vstupem na balkón je orientován na jihozápad. Na opačné straně bytu je ložnice s chodbou. Uprostřed je koupelna se zděným jádrem, je obložena keramickým obkladem a kromě vany a WC zde najdete topný žebřík a pračku.

Byt má plastová okna, nové podlahy a je čerstvě vymalován. Vytápění je pomocí ústředního topení, velmi nízké provozní náklady. Energetický štítek PENB třídy C.

K bytu náleží také sklepní kóje 2,25 m2, která je v přízemí domu.

Byt se nachází v bytovém domě Omega z r. 2001, je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví do tří let.

Výhodou družstevních bytů je, že se u nich neplatí 4% daň z nabytí nemovitosti, pouze poplatek za převod družstevního podílu družstvu (5 tis. Kč).

V docházkové vzdálenosti od domu je veškerá občanská vybavenost. Škola i školka je 250 m od domu, zastávka MHD 100 m, za domem hřiště a herní prvky pro děti, v blízkosti park Radouč a obchodní centra. Parkování je bezproblémové před domem.

Jednání přímo s majitelkou bytu.

Pozn. Majitelka tento byt nenabízí skrze žádnou realitní kancelář a výslovně nesouhlasí s tím, aby realitní kancelář tuto nabídku zveřejňovala na svých stránkách nebo v rámci své činnosti tento byt sama nabízela. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593422
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha48
Dostupné od2. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.