Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyTovární, Praha - Holešovice

Tovární, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízím pronájem kompletně vybavené garsoniéry (bytu 1 + kk o rozloze cca 31,2 m2) v Praze 7, ulice Tovární 1264/6, v 5. patře dobře udržovaného, tichého domu s novým výtahem (dům je v katastru nemovitostí evidován jako kulturní památka) v klidné ulici. Zálohy na služby tj. elektřina, plyn, voda, odvoz odpadků, společná elektřina v domě atd. 2 500 Kč pro jednu osobu. Smlouva na el. energii a plyn pro byt zůstává registrována na majitele, nepřepisuje se na nájemce, vyúčtování bude provedeno dle skutečné spotřeby (obvykle jsou přeplatky). Byt je vybaven vlastním vodoměrem, elektroměrem a plynoměrem.

Popis bytu: Z vchodových dveří vstup do chodby, kde se nachází skříň na odkládání svršků a u stropu větší úložný prostor. Z chodby vstup na samostatné WC. Z chodby dále vstup do hlavního prostorného pokoje čtvercového tvaru, na podlaze parkety. V bytě jsou vyšší stropy cca 3 metry. V hlavním pokoji se nachází prostorné vestavěné patro na spaní, na kterém se pohodlně vyspí dvě osoby a současně na něm mohou být umístěny i skříňky. V hlavním pokoji je velká vestavěná skříň až po strop s dostatkem úložných prostor, kuchyňský kout (montovaný před třemi lety) s dřezem, dvouplotýnkový vařič, lednice, stolek a rozkládací pohovka s úložným prostorem, velké nové okno - hezký výhled na parčík, dětské hřiště (hned u domu) a Tróju. Velký pokoj je orientován na sever, ani v létě do pokoje nesvítí přímé slunce, takže je v něm v létě příjemný chládek. Z hlavního pokoje vstup do koupelny s oknem, vanou a pračkou. Vytápění plynovým tělesem WAW, ohřev teplé vody karmou. V domě UPC/Vodafone a O2.

V docházkové vzdálenosti stanice metra Vltavská (cca 8 min) a Nádraží Holešovice (do 10 min). V blízkosti tramvajové zastávky: Pražská tržnice (tram 14, 25, 1, 12), Tusarova (tram 14, 25, 1, 12), Dělnická (tram 6) nebo Maniny (odtamtud 2 zastávky tramvají na stanici metra B Palmovka). 2 min od domu zastávka busu č. 156. Na Letnou lze i pěšky za cca 15 – 20 min.

Naproti (tj. ve vzdálenosti cca 90 metrů od domu) supermarket Billa a Penny Market. Pražská tržnice i pošta cca 100 metrů od domu. V areálu tržnice se nachází kromě největší tržnice zeleniny, ovoce a dalších druhů potravin v Praze také supermarkety Penny market, Norma, Alza atd. Hned za domem ArtGen Office Galery, u domu Rosmarin business center. V blízkosti Centrum současného umění DOX, Mecca, La Fabrica atd.

Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby, pouze nekuřáci, v bytě je zakázáno kouřit (v případě potřeby je v mezipatře společný balkon, kde lze kouřit). Preferujji dlouhodobý pronájem.

K nastěhování ihned.

Pro více informací volejte na tel. č. 774 278 800 nebo piště na adresu Pavlarezacova@seznam.cz .

Apartment for rent 31,2 m2, Prague 7, Tovární street, fifth floor, in a well-maintained house with a new elevator, quiet street. Advance payments for electricity, gas, water, waste collection etc. 2.500 CZK per month.

Separate toilet, big square main room with a wooden podio, built-in spacy wardrobe, kitchenette (installed two years ago), fridge with freezer, wooden floor, higher ceilings cca 3 m, foldable sofa with storage space, big window with nice view on the park and Troja. The apartment faces north, so there is no direct sun to the apartment, but the apartment is light and in the summer not too hot. Gas heating.

Available immediately.

For more information do not hesitate to call 774 278 800 or write to Pavlarezacova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593519
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDArgentinská
🚶 127 m (2 min)
PoštaPraha 74
🚶 255 m (3 min)
ObchodMall.cz
🚶 160 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 493 m (6 min)
RestauraceKolkovna Argentinská
🚶 198 m (2 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 157 m (2 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 142 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 294 m (4 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 524 m (6 min)
Hřiště
🚶 58 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.