Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyJanýrova, Praha - Strašnice

Janýrova, Praha - StrašniceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím pronájem, prostorného, světlého a vysoce kvalitně zařízeného bytu 1+kk s praktickou šatnou a sklepem v ulici Janýrova, Praha 10 Strašnice.

Rozloha bytu je 50,4 m2 a nachází se ve zvýšeném přízemí bytového domu s výtahem. Byt se nabízí k pronájmu včetně veškerého vnitřního vybavení a spotřebičů. Nadstandardní kuchyň, vestavěná prostorná šatna.

Lokalita s dobrou občanskou vybaveností a dopravní obslužností. Zastávka tramvaje je 2 min pěšky, stanice metra A Strašnická je 8 minut pěšky. V centru jste za 15 minut. Dvě zastávky tramvají se nachází obchodní centrum Flora.

Prosím bez domácích mazlíčků.

Byt je nekuřácký.

Spacious (50,4 sqm), bright and high quality furnished apartment 1 + kk with a cellar in the street Janýrova, Prague 10 Strašnice.

The apartment is located on the upper ground floor of a residential building with an elevator. The apartment is offered for rent including all interior equipment and appliances. Above the standard kitchen, built-in spacious dressing room.

Location with good amenities and transport services. Tram stop is 2 min walk, metro station Strasnicka is 8 minutes walk. You are in the city center in 15 minutes. Shopping center Flora is located two tram stops away.

No pets

Non-smoking

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593667
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.