Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyKřivoklátská, Praha - Letňany

Křivoklátská, Praha - LetňanyMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Garáž
Cena5 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 555 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný byt s terasou v posledním podlaží nového residenčního projektu, který je již zkolaudován, zabydlen a ihned k nastěhování.

Byt se nachází v 11.nadzemním podlaží a nabízí výhled na severozápadní část Prahy. Poslední podlaží zajišťuje klidné a nerušené užívání bytu. Projekt disponuje společným krytým garážovým stáním v podzemním podlaží, kde k bytu náleží jedno parkovací stání a stejně tak v suterénu domu sklep 2 m2, který je celý vyzděný s větrací mřížkou a má plné dveře. Jedná se o zcela novou stavbu, nový byt, který ale nebyl zatím nijak užíván/opotřebováván.

Světlý byt má šikovnou dispozici 2+kk se západní orientací obýváku i terasy 10 m2 a severní orientaci ložnice. Byt nabízí prostorný obývací pokoj (přes 33 m2) s velkoryse řešenou kuchyňskou částí, která má vlastní okno. Dále v obývacím pokoji příprava na tv/inet zásuvky na obou stranách pro možnost zvolení dispozice obýváku. Ložnice se samostatným vchodem z chodby. Koupelna s vanou vč. wc. Čistá výměra bytu je 62 m2.

Elegantní kvalitatní standard vybavení - interiérové dveře Wenge se strukturou a nerezovým kováním, laminátová podlaha dub Bardolino a rektifikovaný obklad a dlažba v šedočerné kombinaci. Zařizovací předměty v koupelně značky Laufen a Citypro. Povrch terasy tvoří vymývaná betonová dlažba na terčích.

Velice příjemná lokalita s výbornou dostupností. Projekt je situován v hlavní části Letňan, přímo vedle objektu se nachází autobusová zastávka 7 linek (Fryčovická, 3 min. na metro C - Letňany). Pěšky je metro dostupné za cca 10 min.. V těsné blízkosti se nachází potraviny Albert na menší nákupy, na druhé straně od projektu je také v těsné blízkosti obchodní centrum Letňany, plavecký bazén, kluziště a mnoho dalších sportovišť. V dochozí vzdálenosti je k dispozici Lesopark Letňany, napojený na cyklostezku A27, A44 a další, i je ideálním místem pro venkovní sportovní vyžití - běh, inline brusle, dětská hřiště, procházky se psem atd..

Plánované prodloužení metra linky C počítá se stanicí metra přímo vedle objektu.

Cena kompletní vč. garáže i sklepa.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593996
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha72
Dostupné od4. 2. 2020
Podlaží11
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 103 m (1 min)
PoštaPraha 99
🚘 923 m (3 min)
ObchodMaj mini market
🚶 4 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 574 m (7 min)
RestauraceOJAI
🚶 367 m (4 min)
LékárnaBellis
🚶 226 m (3 min)
Škola
🚶 231 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 579 m (7 min)
SportovištěTrampolínové centrum
🚶 554 m (7 min)
Hřiště
🚶 62 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.