Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyU Stanice, Praha - Liboc

U Stanice, Praha - LibocVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronajmu 3+kk krásný, nově zrekonstruovaný, zařízený, cihlový byt s balkonem a výhledem do zeleně. Byt je v 1. patře s výtahem. Dům se nachází v uzavřeném areálu v krásném místě na Praze 6. Okrajem pozemku protéká Litovický potok. Úžasná dostupnost letiště (cca 10 minut autem či autobusem), metro - autobusem 5 minut, autobus - pěšky 1 minuta, britská škola - 5 minut pěšky, české školy - 10 minut pěšky, školka - 5 minut pěšky. Byt se nachází mezi lesoparkem Hvězda (pěšky 5 minut) a Divokou Šárkou (cca 10 minut pěšky).

Byt je vybavený kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, sklokeramickou plynovou deskou, novou lednicí, myčkou a mikrovlnou troubou. V ložnici je manželská postel a 2 vestavěné velké skříně. V dětském pokoji jsou umístěny dva stoly s židlemi, dále velká šatní skříň a postele. V prostorné koupelně se nachází vana i sprchový kout, dále pračka kombinovaná se sušičkou. V obývacím pokoji je velká sedačka, knihovna a skříňka pod televizi. V bytě jsou plovoucí podlahy a dřevěné žaluzie v oknech. Byt je přístupný z chodby, kde jsou pouze čtyři byty. Velmi dobré dopravní spojení do centra. Ideální pro mladou rodinu, pouze nekuřáci. Nabídka platí pouze pro přímé zájemce. V rámci pronájmu nabízíme i parkovacího stání v domě.

We offer for rent 3 rooms + kitchenette beautiful, newly renovated, furnished, brick apartment with balcony wieving the green. The apartment is on the 1st floor with elevator. The house is located in an enclosed area in a beautiful location in Prague 6. Litovický brook flows through the edge of the land. Amazing accessibility to the airport (about 10 minutes by car or bus), metro - 5 minutes by bus, bus - walk 1 minute, British school - 5 minutes walk, Czech schools - 10 minutes walk, kindergarten - 5 minutes walk. The apartment is located between the forest park Hvězda (5 minutes walk) and Divoká Šárka (about 10 minutes walk).

The apartment is equipped with a kitchen with appliances, ceramic gas hob, new fridge, dishwasher and microwave. The bedroom has a double bed and 2 built-in large wardrobes. The children' s room has two tables with chairs, a large wardrobe and beds. The spacious bathroom has a bathtub and shower, as well as a washing machine combined with a dryer. The living room has a large sofa, library and TV cabinet. The apartment is accessible from the hallway, where there are only four apartments. Very good connection to the city centre. Ideal for a young family, only non-smokers. The offer is valid only for direct candidates. We also offer a parking space in the basement of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594177
Dispozice3+kk
Dostupné od6. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.