Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyKolískova, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Kolískova, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj
Cena5 660 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 280 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej rekonstruovaného bytu 3,5+kk na ulici Kolískova, Brno. Byt je v 2. nadzemním podlaží cihlového bytového domu. Dispozice 3+kk + prosklená pracovna do vnitrobloku o velikosti 4.4 m2 + zimní zahrada přístupná z ložnice o velikosti 5.5 m2, sklep 6.3 m2. Prostorná vstupní hala o velikosti 12.5 m2 poskytující možnost spousty úložného prostoru. Samostatné WC Geberit. Byt je po kompletní rekonstrukci - nový plynový kotel a radiátory (nejúspornější způsob vytápění), nová elektřina s přípravou na kuchyňskou linku, rozvody slaboproud pro místní síť, příprava pro TV obývací pokoj i ložnice, nový koupelna s vanou, dřevěná třívrstvá dubová podlaha, nové dveře, sdk podhledy, plastová okna.

Byt je orientovaný na východ do vnitrobloku a na západ do slepé ulice Kolískova.

Byt je umístěný v blízkosti centra (jedna zastávka MHD na Hl. nádraží). V docházkové vzdálenosti (5min chůze) také supermarket Lidl, nebo galerie Vaňkovka. V blízkosti roste nový business park Vlněna. Nebo možnost sdílené kanceláře v blízkém Impact HUB. Kolem domu vede cyklostezka, kterou se lze bezpečně dostat po ul. Mlýnská do centra města, nebo na druhou stranu kolem řeky Svitavy do Bílovic nad Svitavou, nebo k Olympii, kde je bohaté sportovní využití.

Jedná se o převod družstevního podílu s okamžitým převodem do vlastnictví (neplatíte 4% daň z nabytí nemovitosti). Z důvodu nevyhotoveného energ. štítku uvádím prozatím třídu G.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594429
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Plocha87
Dostupné od8. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.