Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkySuchý vršek, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Suchý vršek, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena5 780 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PĚKNÝ SLUNNÝ BYT s krásným výhledem do přírody, v klidném prostředí , 5 minut na metro, 15 minut do centra Prahy, s veškerou občanskou vybaveností, 3+kk, 76 m2 vč.lodžie, plus sklep 2,7 m2 . Částečně zařízený - kuchyňská linka, spotřebiče, obrovský úložní prostor v ložnicích - vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, koupelna s vanou i sprchovou zástěnou, umyvadlem, se sanitou a skříňkami, samostatné WC s umyvadlem. Další zařízení dle dohody. Samostatný vstup do každého pokoje. Na podlahách kvalitní vinyl, v ložnicích nyní koberce. Zasklená lodžie vč. žaluzií, které jsou také na všech dalších oknech. Orientace: JIH - obývací pokoj s kuchyní. SEVER - 2 ložnice. 6. p. z 8 rekonstruovaného zatepleného revitalizovaného panelového domu s vlastní plynovou kotelnou. 5 minut chůze na metro B Hůrka nebo 7 minut na metro Nové Butovice. Parkování na ulici před domem nebo na velkém parkovišti pár metrů od domu. Cena 5.780.000 Kč. Měsíční poplatky za veškeré služby včetně energie, topení, vody cca 4.500 Kč měsíčně. Byt je zatím v DV s plně splacenou anuitou před převodem do OV. Termín zatím neznáme, tudíž je hypotéka možná pouze dočasně zástavou jiné nemovitosti. Nyní však ušetříte další 4% na dani z nabytí nemovitosti, která se u bytů v DV neplatí a byt ale bude za čas v OV bez dalších nákladů. Realitky prosím nevolat. Prohlídky možné po dohodě na telefonu 603 293 722.

Nice sunny apartment with a beautiful view, in a quiet environment, 5 minutes to the metro, 15 minutes to Prague city center, with all amenities, 3 + kk, 76 m2 incl.loggia, plus a cellar 2.7 m2. Partly furnished - kitchen unit, appliances, huge storage space in bedrooms - built-in wardrobes with sliding doors, bathroom with tub and shower screen, sink, with sanitary and cabinets, separate toilet with sink. Other equipment according to agreement. Separate entrance to each room. Quality vinyl floors, carpets in bedrooms. Glazed loggia incl. blinds, which are also on all other windows. Orientation: SOUTH - living room with kitchen. NORTH - 2 bedrooms. 6th floor out of 8 of reconstructed insulated revitalized panel house with its own gas boiler room. 5 minutes walk to metro B Hurka or 7 minutes to metro Nove Butovice. Parking on the street in front of the house or on a large parking lot a few meters from the house. Price 5.780.000 CZK. Monthly fees for all services including energy, heating, water approx. CZK 4.500 per month. The apartment is currently still in cooperative ownership, but with fully paid annuity, and before transfer to private ownership. Howeve, the term is not known yet. Therefore, who needs mortgage loan for the purchase, it is necessary temporarrily by pledging of another property. Big advantage is you save now 4% on real estate acquisition tax, which does not apply to apartments in cooperative ownership, but you will have the apartment in the private ownership later at no additional cost. Estate agencies please do not call. Guided tours are available by telephone on 603 293 722.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594517
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.