Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 104 m² bez realitkyOndříčkova, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Ondříčkova, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Pronajmu zařízený byt po rekonstrukci, o celkové výměře 104 m2, v klidné ulici Ondříčkova v samém srdci královských Vinohrad. Jde o pěkný, světlý a velice prostorný byt, o dispozici 2 + 1 + obytná hala a malý balkon do vnitrobloku. Tramvaj a metro A - Jiřího z Poděbrad 100m, Riegrovy sady 200m, 5. patro s výtahem, sklep je zde k dispozici v prvním podzemním podlaží. Zálohy na poplatky jsou ve výši 3500,- Kč za měsíc. Byt je k dispozici k nastěhování od 1. dubna 2020 - případně po dohodě. V bytě i v domě proběhla rekonstrukce.

Byt má předsíň/šatnu 2 m2, obytnou halu 15 m2, obývací pokoj 26 m2, ložnici 25 m2, kuchyň 18 m2, koupelnu s vanou 6 m2, samostatné WC 1,3 m2, lodžii 2 m2 a sklep 9 m2. Byt je nově vybaven všemi standardními zařizovacími předměty včetně sporáku s troubou, lednice, myčky a pračky. Nábytek na fotkách je můj, ale budu rád pokud se domluvíme na prodeji. Výhodou bytu je jeho výborný stav a zejména jeho exkluzívní umístění v srdci Královských Vinohrad, MHD - metro A - Jiřího z Poděbrad, tramvaje č. 11 a 13, vše do 2 minut. Procházkou se za 3 minuty dostanete do parku Riegerovy sady. Nachází se zde krásné dětské hřiště a legendární restaurace. Během několika minut se můžete dostat pohodlně kamkoli do centra Prahy.

Prohlídky možné ihned, po předchozí dohodě. V případě zájmu o prohlídku mi prosím napište i pár informací o sobě (kolik osob by v bytě bydlelo, zvířata, vaše zaměstnání,...). Děkuji

We hereby offer you for rent a partially furnished apartment after refurbishment, total area/size of 104 square meters, located in quiet street Ondrickova in the heart of Vinohrady. It is a nice, bright and very spacious apartment, 2 + 1 + living hall with small balcony and storage space - cellar in the underground floor. Low monthly fees around CZK 3,500. Both the building and the apartment are reconstructed. The apartment consists of an entrance hall 2 m2, a living hall 15 m2, a living room 26 m2, a bedroom 25 m2, a kitchen room 18 m2, a bathroom with a tube 6 m2, a separate WC 1,3 m2, a balcony 2 m2 and a cellar storage space 9 m2. The apartment is newly furnished with all standard equipment including a cooker with oven, fridge, dishwasher and washing machine. Furniture is mine, but I would prefer to sell it, so you can just move in. An advantage of this apartment is its excellent status and in particular an exclusive location in the heart of Kralovske Vinohrady, public transportation - underground station line A - Jiřího z Poděbrad, tram nos. 11 and 13, all up to 2 minutes. A 3 minute walk to park Riegerovy sady with a nice children´s playground and a legendary restaurant. You can have an easy and comfort access to any place in the centre of Prague.

Tour of the apartment is already possible upon prior agreement. In case you would like to have a tour, please send me some informations about you (how many people would live in the flat, any pets, job,...). Thank you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594993
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha104
Dostupné od1. 4. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.