Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyŠimonova, Praha - Řepy

Šimonova, Praha - ŘepyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 393 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Nabízíme pronájem světlého bytu 2+kk o rozloze 43 m² na Praze 17 – Řepy.

Byt se skládá z předsíně (7 m²), obývacího pokoje (16 m²) s kuchyňským koutem (5 m²), koupelny s toaletou (3 m²) a ložnice (10 m²). V uplynulých letech prošel byt celkovou rekonstrukcí, je zde nově položená PVC podlaha (v předsíni, obývacím pokoji a kuchyni), koberec v ložnici, zděné jádro.

Byt je pronajímán včetně příslušenství (pračka, lednička, myčka, elektrický sporák s troubou), v ložnici ponecháme manželskou postel. Dominantou bytu jsou prostorné vestavěné skříně umístěné podél celé chodby, které poskytují velký úložný prostor. Díky tomu již není třeba v bytě dalších skříní.

Dům je kompletně zateplený (energetický štítek C), v bytě jsou energeticky úsporná plastová okna. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2 m². V domě je k dispozici výtah.

Měsíční náklady na bydlení činí nájemné 13 500,- Kč plus poplatky 3 393,- Kč měsíčně za jednu osobu (u dvou osob je třeba připočítat k poplatkům 634,- Kč). Vratná kauce ve výši dvou nájmů (tedy 27 000,- Kč). Preferujeme nekuřáky, bez mazlíčků. Byt volný k nastěhování pravděpodobně během března-dubna.

V okolí je plná občanská vybavenost, v pěší vzdálenosti od domu se nachází 3 větší obchody s potravinami (Albert, Billa, Lidl), několik lékáren, restaurací, bank, McDonald, také ZŠ, MŠ, SŠ, poliklinika hned naproti domu a rychlé spojení k nemocnici Motol (MHD do 10minut). Velikou výhodou lokality je blízkost mnoha lesoparků a hřišť. V dojezdové vzdálenosti MHD (max do 15 minut!) se nachází Kaufland, Hornbach, Obi, obchodní centrum Zličín, Ikea, Tesco nebo třeba Globus. V Řepích naleznete dobré MHD spojení, mimo jiné zde končí tramvaj číslo 9, která je páteřní linkou Prahy, bohaté jsou i noční spoje. Na metro B (zastávka Anděl) je to MHD cca 15 minut, Stodůlky cca 6 minut, necelých 10 minut pak na metro A (zastávka nemocnice Motol). Městská část pořádá řadu kulturních i sportovních aktivit, v brzké době je naplánováno otevření nově postaveného sportovního areálu včetně bazénu s wellness (cca 5 minut pěšky z domova).

V případě zájmu nás prosím kontaktujte nejprve v emailové adrese .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595070
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.