Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 3127 m² bez realitkyNábřežní, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj

Nábřežní, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný stavební pozemek o celkové rozloze 3127 m2 na Brnkách u Prahy, obec Zdiby. Jedná se o jedinečný pozemek pro výstavbu rodinného či rekreačního objektu s krásným výhledem na Vltavu. Pozemek se nachází na nádherném, velmi klidném místě a nabízí možnost nadstandardního bydlení. Na pozemku lze postavit rodinný dům se zastavěností pozemku až 15% z celkové plochy pozemku. Díky výšce pozemku, lze dům postavit zcela na nepovodňovém pozemku. Nyní činí zastavěná plocha 69m2. Vy ale můžete stavět na ploše 469m2. Na pozemek je zavedena elektřina. Vodovod se nachází na hranici pozemku. Pozemek je oplocen a v současné době je na něm množství vzrostlých ovocných a jehličnatých stromů. Brnky leží na okraji Prahy na pravém břehu Vltavy. Spojení s levým břehem, tedy s Roztoky u Prahy, nebo se Sedlecem, zajišťuje přívoz.

V plánu je také tramvajové spojení Zdiby - Kobylisy a také výstavba přístavu u Vltavy. Nyní můžete využít autobus, zastávka Zdiby – Přemyšlení.

Tato lokalita nabízí vyžití pro milovníky procházek nebo cyklistiky (napojení na cyklostezku podél Vltavy).

Vzhledem k tomu, že je v obci Zdiby schválena stavební uzávěra, je to jedna z posledních možností k výstavbě RD v této lokalitě.

Rk nevolat, jedna se o primy prodej

We offer a land for sale. The total area is 3127 m2. It is a unique land for the construction of a family or recreational building with beautiful views of the Vltava River. Land is located in a beautiful, very quiet location and offers the possibility of above-standard housing. It is possible to build a family house with the built-up area of the land up to 15% of the total land area. Thanks to the height of the land, the house can be built entirely on non-flood land. Now the built-up area is 69m2. But you can build on an area of 469m2. The plot is introduced electricity. Sewer is located on the boundary. Brnky lies on the outskirts of Prague on the right bank of the Vltava. Connection to the left bank, ie to Roztoky u Prahy, or Sedlec, is provided by a ferry.

There is a plan to connect by tram Zdiby to Kobylisy and construction of a port at the Vltava River. Now you can use the bus, stop Zdiby - Premysleni.

This location offers activities for lovers of walking or cycling (connection to the bike path along the Vltava).

Since the construction closure is approved in Zdiby, this is one of the last options for building a family house in this locality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595240
Dostupné od29. 5. 2020
Plocha 3 127
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBrnky, U Kovárny
🚘 901 m (4 min)
PoštaRoztoky u Prahy
🚘 24 919 m (45 min)
Obchod
🚘 24 886 m (45 min)
BankaKomerční banka
🚘 25 032 m (46 min)
RestauraceU koruny
🚘 24 043 m (44 min)
Lékárna
🚘 24 896 m (45 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚘 25 217 m (47 min)
Mateřská škola
🚘 25 671 m (48 min)
SportovištěMagnum Praha
🚘 20 909 m (40 min)
Hřiště
🚘 941 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.