Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyVáclavkova, Praha - Dejvice

Václavkova, Praha - DejviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný reprezentativní prosluněný byt s výhledem na Pražský hrad, v Praze 6 - Dejvicích. Byt je nově kompletně nadstandartně a precizně zrekonstruován a nachází se ve druhém patře v domě s výtahem. Okna jsou orientována na jih a na západ. Dispozice bytu je 3+kk, skládá se z velké jídelny s plně vybavenou kuchyní (včetně myčky), z velkého obývacího pokoje s výhledem na dvě světové strany, z kompletně zařízené ložnice, z prostorné vstupní haly, koupelny s vanou i velkým sprchovým koutem, ze samostatné WC místnosti s umývátkem, šatny/technické místnosti s pračkou a výlevkou. Byt je vytápěn novým plynovým kondenzačním kotlem, jsou zde nové rozvody vytápění i vody a kompletní nová elektroinstalace. V koupelně jsou stěny opatřeny benátským štukem, veškeré vodovodní baterie jsou podomítkové, vana se napouští otevřenou hubicí, sprchový kout má velkou dešťovou sprchu. Podlahy jsou z leštěné černé třpytivé žuly s detaily z bílého mramoru, v obývacím pokoji a kuchyni jsou dubové parkety, v ložnici masivní podlaha z Merbau. V předsíni jsou nad podlahou zapuštěná stylová světla pro noční osvětlení. Byt se nachází pár minut pěšky od stanice metra Dejvická a Hradčanská. Možnost parkování před domem nebo parkování v podzemních garážích 100 metrů od domu.

We offer a beautiful sunny apartment with a view of Prague Castle for long-term rent. The apartment is located in Prague 6 - Dejvice, it is on the 2nd floor, there is an elevator in the house. The apartment is newly completely and precisely renovated, the size is 103m2 and all the windows are oriented to the south and to the west. The flat is 3+kk and consists of big dining room with fully equipped kitchen (including dish washer), large living room with view to the south and to the west, completely equipped bedroom, spacious entrance hall, bathroom with bath and big shower, separated toilet room with basin, changing room/technical room with washing machine and sink. The apartment is heated by a new gas condensing boiler, there are new heating and water distribution, complete new wiring. The bathroom has Venetian stucco walls, all faucets are concealed, bath open spout, large overhead shower. The floors are made of polished black shimmering granite with white marble details, oak parquet in the living room and kitchen, solid Merbau floor in the bedroom. In the hall, there are recessed lights for night lighting above the floor.The apartment is located few minutes by walking from metro station Dejvická and Hradčanská. There is a possibility of car parking in front of the house or in the underground parking located 100 meters far from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595689
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha103
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 128 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚶 334 m (4 min)
ObchodHerba Vitalis
🚶 130 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 181 m (2 min)
RestauraceU Tří tlusťochů
🚶 125 m (2 min)
LékárnaBruska
🚶 343 m (4 min)
ŠkolaJazyková škola Arabesque
🚶 247 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 698 m (8 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 465 m (6 min)
Hřiště
🚶 172 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.