Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 79 m² bez realitkyGebauerova, Ostrava - Přívoz, Moravskoslezský kraj

Gebauerova, Ostrava - Přívoz, Moravskoslezský kraj
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 v osobním vlastnictví o výměře 79 m2 s balkonem. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu na ulici Gebauerova. V bytě proběhla zdařilá rekonstrukce zahrnující elektřinu v mědi, koupelnu, kuchyni, WC a podlahy ve všech místnostech. Byt má výbornou vnitřní dispozici. Velká obytná kuchyně s novou kuchyňskou linkou, poskytuje dostatek místa pro stolování a odpočinek, dětský, či pracovní koutek. Oba vzdušné světlé, prostorné pokoje mají samostatný vchod a nová plastová okna. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem. K bytu náleží uzavřený, upravený dvůr a velký sklep. Dostupnost bytu je výborná, včetně dostatku parkovacích míst. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, Komenského sady, plavecký bazén, tenisové kurty. Cena bytu

1 490 000 Kč je stejně příznivá, jako nízké měsíční náklady na bydlení. Pro bližší informace volejte 603 548 863.

We are offering for sale our large and comfortable apartment in the centre of Ostrava. The apartment is situated on the 3rd floor of an ancient, but well maintained building at Gebauerova street. It´s 79 m2 big, includes kitchen, 2X bedroom, bathroom, toilet, pantry and a balcony. There is a huge cellar, that belongs to it as well. A common garden offers a nice relax from spring to autumn. Wide streets garants a lot of parking space. Fast growing neighborhood. Local school. Great oportunities for kids with families. Suitable for living or for investment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595704
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha79
Dostupné od17. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.