Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 136 m² bez realitkyDevonská, Praha - Hlubočepy

Devonská, Praha - HlubočepyMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout k pronájmu luxusní byt 3+kk s terasou a neopakovatelným výhledem na Prahu v rezidenci Sky Barrandov. Byt v Devonské ulici o velikosti 99m2 + 38m2 terasa se nachází v 7. patře a je vybaven systémem inteligentní domácnosti a rekuperací, kterou zajisté ocení i alergici. V bytě je k dispozici zařízený obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 2 ložnice, 2 koupelny, samostatná toaleta, šatna, prostorná předsíň a technická místnost (pračka a sušička). V obývacím pokoji se mimo jiné nachází elektrický krb. Kuchyňská linka v nadčasovém designu je kompletně vybavena moderními spotřebiči. Byt je vybaven velkým množstvím vestavěných skříní, bezfalcovými dveřmi, bezpečnostními vstupními dveřmi, trezorem, videotelefonem... K bytu náleží rozšířené garážové stání a sklep o velikosti 6 m2. Rezidence Sky Barrandov se stala realitním projektem roku 2015 a dostala řadu mezinárodních ocenění a jako jedna z mála disponuje Energetickým štítkem třídy A. Autory architektonické studie je Prof. Ing.Arch. Eva Jiřičná, CBE a Ing.Arch Petr Vágner ze studia AI – DESIGN. Projekt je navržen tak, aby poskytoval svým klientům především bezpečnost a soukromí.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, výbornou dostupnost do centra Prahy a to jak autem tak i MHD. Výborná je též dostupnost na letiště Václava Havla. Díky nedalekému Prokopskému údolí zde jsou skvělé možnosti volnočasových aktivit v přírodě. Pokud hledáte pro své bydlení soukromí a trochu toho luxusu, tak je tato nabídka určena právě pro Vás. Požadována je vratná kauce ve výši jedné měsíční platby. Nájemné činí 35.000,- Kč + poplatky 3.600,- Kč (kompletní poplatky ) – poplatky pro dvě osoby.

Neváhejte a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti. Více informací Vám mile ráda poskytnu telefonicky nebo mailem : solarstudio@seznam.cz RK NEVOLAT !!!

I would like to offer you exclusive rental luxury apartment 3+kk with terrace and unique views of Prague in Sky Barrandov residence. The apartment in Devonská Street with a size of 99m2 + 38m2 terrace is located on the 7th floor and is equipped with a system of intelligent household and recuperation, which will certainly be appreciated by allergy sufferers. The apartment has a furnished living room with kitchen and dining room, 2 bedrooms, 2 bathrooms, separate toilet, dressing room, spacious hall and technical room (washing machine and dryer). The living room has, among other things, an electric fireplace. The kitchen counter in timeless design is completely equipped with modern appliances. The apartment is equipped with a large number of built-in wardrobes, a phallic-free door, a security entrance door, a safe, a video phone.. The apartment has an extended garage and a cellar of 6 m2. The Sky Barrandov residence became the real estate project of 2015 and received a number of international awards and is one of the few to have an Energy Label Class A. Architectural authors with

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595791
Dispozice3+kk
Dostupné od22. 12. 2020
Podlaží7
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha136
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDGeologická
🚶 55 m (1 min)
PoštaPraha 52
🚘 1 254 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 519 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 276 m (4 min)
RestauraceSmaragd
🚶 387 m (5 min)
LékárnaZAMZAM
🚘 1 187 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Barrandov
🚘 1 455 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Praha 5, Lohniského
🚘 1 469 m (5 min)
SportovištěX3M Aréna Barrandov
🚘 1 451 m (5 min)
Hřiště
🚶 192 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.