Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyV Portyči, Písek - Písek, Jihočeský kraj

V Portyči, Písek - Písek, Jihočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný byt o velikosti 3+kk, obytná plocha 79m2 + balkon 5 m2 + sklep 2,4 m2 . Byt se nachází v 1. patře v zástavbě novostaveb, kde kolaudace bytového domu proběhla v roce 2009.

Dispozičně byt nabízí prostornou chodbu s vestavěným nábytkem, šatní stěnou , samostatné WC, koupelnu s vanou a WC, dále prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem. Kuchyňská linka byla vyrobena na míru a je vybavená vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, trouba, mikrovlnka, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka ). Následně jsou v bytě dva samostatné pokoje , jeden využíván jako ložnice , druhý jako dětský pokoj. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017 (podlahy, omítky, nábytek, kuchyň). Byt je velmi vkusně a kvalitně zařízen věstavěným nábytkem v kombinaci lesku a masívního dubového dřeva doplněný LED osvětlením. Byt zůstává z větší míry zařízen

Vstup na balkon je možný z obývacího pokoje, popřípadě z ložnice a umožňuje venkovní posezení a relaxování protože celý byt je směřován do vnitrobloku se zahradou a dětským hřištěm , nejste rušeni hlukem silnic a aut.

K bytu náleží sklep na uskladnění vašich věcí s policemi a regálem. K bytu dále patří garážové stání v podzemní garáži pro jeden automobil.

Byt nabízí příjemné bydlení v centru města Písku jen 200 m od Starého mostu, 3 minuty pěšky od historického centra . Občanská vybavenost v okolí je rozsáhlá, v místě jsou kavárny, restaurace, dětské hřiště, přímo před bytovkou je Kino a posilovna, vedle bytového domu je matěřská školka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595965
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Plocha84
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPísek, Dvořákova
🚶 222 m (3 min)
PoštaPísek 4
🚶 483 m (6 min)
ObchodCOOP
🚶 254 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 600 m (7 min)
Restaurace
🚶 278 m (3 min)
LékárnaLékárna U Orla
🚘 2 233 m (3 min)
Škola
🚶 356 m (4 min)
Mateřská škola5. Mateřská škola - Fügnerovo nám. 47
🚶 636 m (8 min)
SportovištěSokol Písek
🚶 737 m (9 min)
Hřiště
🚶 605 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.