Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPlickova, Praha - Háje

Plickova, Praha - HájeMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena4 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímí majitelé nabízí k prodeji moderní světlý byt 2kk u zeleně, kousek od metra C, o výměře 49m2 v 5. nadzemním podlaží ve zrekonstruovaném domě v ulici Plickova 23 v příjemné části Hájů na Praze 11. RK prosím nevolat.

Z chodby je vstup do koupelny a ložnice, která nabízí výhled do zeleně. Kuchyňský kout je propojen s obývacím pokojem, ze kterého se vstupuje na lodžii. Lodžie je po celé délce bytu, je zasklená, s možností zastínění a neblokovaným výhledem do zeleně.

Byt je po celkové rekonstrukci: Zděná koupelna, podlahy, nové elektro a datové rozvody. Luxusní lakované vestavěné skříně nabízí spoustu úložného prostoru. Kuchyňská linka byla vytvořena na míru a najdeme v ní vestavěné spotřebiče: myčka, pračka, mikrovlnná trouba, trouba, indukční deska pro rychlé vaření, digestoř, lednice, mrazák. V koupelně je umyvadlo na desce a velký sprchový kout. V chodbě je videozvonek. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a v bytě je také čidlo požáru.

K bytu patří sklepní kóje. Pro cyklisty je v domě moderní kolárna včetně mycího boxu. V bytě se nekouřilo, nebyla v něm zvířata.

Byt je v družstevním vlastnictví. Hypotéku je možno ručit jinou nemovitostí.

Dům je zateplen, po celkové velmi zdařilé rekonstrukci společných prostor a elektrorozvodů. V domě je kamerový systém. 2 nové výtahy. Nákladní výtah oceníte nejen při stěhování. Vstup do domu je na scan prstu nebo na kartu. Rampa pro bezbariérový vstup je vhodná také pro kočárky. Před domem jsou krásně upravené předzahrádky. Dům disponuje retenčními nádržemi na vodu na automatické zalévání předzahrádek. Celkově je dům velmi dobře veden. V okolí je bezproblémové parkování, možnost hlídaného parkování před domem. Možnost vyložení a naložení auta hned před domem.

Metro C je cca 6 minut pěšky, bus Horčičkova 5 minut. V blízkosti Tesco Expres, Lidl. Restaurace, pizzerie. Lékaři, školka, škola. Dětská hřiště. Vodní nádrž a pláž Hostivař (možnost koupání) a Hostivařský lesopark cca 10 minut pěšky. Milíčovský háj 15 minut pěšky (miniZoo, koně). TJ Háje, Trampoline Academy, tenis, fotbal.

Přijďte se zamilovat!

We offer for sale a luxury apartment near the green, near the metro. 2 bedroom apartment with an area of 49 square meters on the 5th floor in a renovated 12 storey panel house in a nice part of Háje, street Plickova 23, Prague 11. Apartment layout: Living room + kitchen, hallway, bedroom, bathroom. The advantage is a large glazed loggia with the possibility of shading, facing west and unobstructed view of the green. Entrance to the loggia from the living room. Flat is after complete renovation: New floors, electrical and data wiring, brick bathroom. Luxurious lacquered built-in wardrobes. Custom kitchen: Built-in appliances: dishwasher, washing machine, microwave, oven, induction hob, hood, fridge, freezer. Fire sensor. The bathroom has a luxury sink and a large shower corner. In the hall is a video bell, entrance door is security door. The apartment includes a cellar. Available bike room including washing box.

The flat was no smoking, no animals.

The apartment is in cooperative ownership (družstevní). Mortgage can be guaranteed by another property. Real estate transfer tax not to be paid.

The house is insulated, after a complete renovation of common areas and wiring. The house has a camera system. 2 new elevators, 1 large. Entrance on finger scan or card. Ramp for wheelchair / stroller access. The house has water retention tanks for automatic watering of front gardens. Overall, the house is very well kept.

In the vicinity seamless parking, guarded parking in front of the house. The possibility of unloading and loading the car right outside the house.

Metro Haje is about 6 minutes walk, bus Horcickova 5 minutes. Near Tesco Expres, Lidl. Restaurant, pizzeria, bars. Doctors, preschool, school. Playgrounds. Water reservoir and beach Hostivař (possibility of swimming) and Hostivař forest park about 10 minutes walk. Milíčovský forest 15 minutes on foot (miniZoo). TJ Haje, Trampoline Academy, tennis. The appartment is close to business center V Parku (Chodov).

Come to fall in love! We speak English, French and Czech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596051
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 1. 2021
Podlaží5
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBE - Nehospodárná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Lodžie
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 353 m (4 min)
PoštaPraha 419
🚶 450 m (5 min)
ObchodTesco expres
🚶 239 m (3 min)
BankaFio, Praha Opatovská
🚶 516 m (6 min)
RestauraceKozlovna U Soudku
🚶 232 m (3 min)
LékárnaDr. Max - Háje
🚶 520 m (6 min)
ŠkolaZŠ Mendelova
🚶 205 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 380 m (5 min)
Sportoviště
🚶 258 m (3 min)
Hřiště
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.