Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyDůlce, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Důlce, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajVýtah
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme částečně zrekonstruovaný vybavený byt o velikosti 3+1 (74,4 m2) s balkónem v udržovaném domě v centru města Ustí nad Labem, v ulici Důlce. Vybavený byt se nachází ve 2. patře domu s výtahem. Z bytu je krásný výhled do dvora i ulice. Byt se skládá ze vstupní chodby s komorou a úložným prostorem, dále z ložnice odkud je vstup na balkón, vybavená dvoulůžkem, 2 x skříň, 2x noční stolek, toaletka, druhý pokoj je vybavený jednolůžkovou postelí s úložným prostorem, skříň. V obývacím pokoji rozkládací pohovka, obývací stěna, konferenční stolek a dále je zde jídelní stůl + 4 židle. V kuchyni nová kuchyňská linka včetně spotřebičů jako lednice/mrazák, elektr. trouba, plynový sporák, nádobí. V nové koupelně sprchový kout, toaleta, pračka, umyvadlo s osvětlenou galerkou. Podlahy: v pokojích parkety, ostatní místnosti dlažba.

K bytu patří i sklep. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, centrum, obchody, vlakové nádraží 3-5 min. chůzí. Vhodné pro 2-4 osoby, rodinu.

Měsíční nájem: 10.900 CZK +1.900 CZK služby (pro 2 osoby). Elektřina a plyn se převádí na nájemce.

Doporučujeme!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596104
Dispozice3+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha74
Dostupné od20. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.