Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 41 m² bez realitkyKrokova, Praha - Nusle

Rezervováno
Krokova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


!!! REZERVOVÁNO !!!

Krásný, zařízený byt 1+1 s atmosférou umístěný ve 2. patře cihlového domu (bez výtahu) se sdílenou zahradou, v malebné lokalitě Praha 2 - Vyšehrad. Byt má celkovou plochu 40,4m2 a nabízí vstupní chodbu, velký pokoj, samostatnou kuchyň, koupelnu a oddělené WC. Byt má dřevěná okna a zvýšené stropy(3m). Vhodné pro jednotlivce nebo pár.

V předsíni, ze které vedou dveře do všech pokojů naleznete malou komoru, např. pro uskladnění obuvi. Obývací pokoj/ložnice (20,5 m2) s parketami je zařízen velkou šatní skříní, manželskou postelí, knihovnou a pracovním stolem. Kuchyň (12 m2) prošla v roce 2017 kompletní rekonstrukcí. Prakticky vyřešená kuchyňská linka disponuje indukční deskou, el. troubou, dřezem, digestoří, ledničkou s mrazákem. Výhodou je samostatný pultík se zásuvkami, na podlahách vinyl, na stěnách betonová stěrka. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, pračkou, dřevěnými skříňkami a zrcadlovou skříňkou nad umyvadlem, WC je samostatné. Internetové připojení včetně silné WIFI a IPTV.

K bytu patří sklep (2,5 m2) a dále lze využít balkón v mezipatře domu (např. na sušení prádla). V domě je pouze 10 jednotek, slušní sousedé. Dům je ohraničen sdílenou zahradou, jejíž hlavní část je situovaná za domem a stíněná hustou zelení. S přáteli si tak můžete užít ničím nerušené grilování nebo táborák.

Dům má perfektní polohu. Skvělé dopravní spojení je zajištěné metrem Vyšehrad 400 m a tramvají Ostrčilovo náměstí 200 m od domu. V blízkém okolí je mnoho možností k relaxaci: malý park nad domem, pevnost Vyšehrad, Náplavka, podolská cyklostezka, park Folimanka.

Nájem 16 000,- Kč/měsíc + poplatky 2 500,- Kč/měsíc (pro 1 osobu včetně internetu a IPTV, další osoba + 500,- Kč) + vratná kauce 30 000,- Kč.

Jedinečná nabídka pronájmu, která snoubí vybavený byt, sdílenou zahradu, skvělou polohu, krásné okolí, klid a bezpečí.

Pozn.: Na fotografiích jsou i osobní předměty, které nejsou předmětem nájmu. Detailní seznam vybavení bude upřesněn při prohlídce.

Majitel si vybere nájemce podle vlastních kritérií. RK prosím nevolat.

Do not hesitate to reply in English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596281
Dispozice1+1
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Plocha41
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 400 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.