Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyLamačova, Praha - Hlubočepy

Lamačova, Praha - HlubočepyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 316 Kč
+ Vratná kauce16 916 Kč


Nabízím pronájem krásného zařízeného bytu 2+1, 46 m2 (byt 44 m2 + sklep 2 m2), v 7. patře panelového domu po rekonstrukci v Praze - Hlubočepy, ul. Lamačova.

Byt je ve výborném stavu po dřívější rekonstrukci, plně zařízený spotřebiči, nádobím, nábytkem... zděné jádro, nové rozvody, kuchyňská linka s elektrickým sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou; koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem; průchozí pokoje jsou plně zařízené nábytkem, sedací souprava a další nábytek dle fotografií, v ložnici je postel s matrací a vestavěná skříň, k dispozici je šatna, v předsíni věšáková stěna, botník, bezpečnostní dveře, plovoucí podlahy a dlažba, satelit, vytápění je ústřední dálkové, výtah.

Dům se nachází v dobré lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, příjemný vnitro blok se zelení, dobrá dopravní dostupnost do centra Prahy - tram, bus na stanici metra Smíchovské nádraží.

Prohlídky po dohodě. Poplatky 3.316,- Kč/1-2 osoby/měsíc včetně internetového připojení; elektrická energie cca 700,- Kč za měsíc - přehlášení elektroměru na nájemce, vratná jistota (kauce) 16.916,-Kč.

Pouze pro nekuřáky, bez zvířat, maximálně 3 osoby, pojištění odpovědnosti za škodu.

Rent of a beautiful furnished apartment 2 +1, 46 m2 (44 m2 apartment + cellar 2 m2), on the 7th floor of a panel house after reconstruction in Prague - Hlubočepy, Lamačova street.

The apartment is in excellent condition after previous reconstruction, fully furnished with appliances, dishes, furniture ... brick core, new wiring, kitchen with electric stove, refrigerator, microwave, washing machine; bathroom with shower, toilet and sink; interconnecting rooms are fully furnished with furniture, sofa and other furniture according to the photos, in the bedroom there is a bed with mattress and built-in wardrobe, dressing room is available, hanger wall in the hall remote, elevator.

The house is located in a good location with all amenities, nice interior block with greenery, good transport accessibility to the city center - tram, bus to the metro station Smíchovské nádraží.

Tours by arrangement. Utilities 3.316, - CZK / 1-2 persons / month including internet connection; electric energy cca 700, - CZK per month - overhaul of electricity meter to the tenant, security deposit 16.916, -CZK.

For non-smokers only, no pets, maximum 3 persons, liability insurance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596417
Dispozice2+1
Dostupné od29. 2. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.