Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyLumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Lumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajVýtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce3 000 Kč


Rezervováno

Dobrý den,

Nabízím k pronájmu častečně vybavený slunný byt 3+1 v 10.patře (ze 13pater), 72m2 + balkón 6m2, bez sklepní kóje. Byt má malou komoru s policemi - velice užitečné. Zděné jádro, koupelna s rohovou vanou pro 2. Oddělené WC. V chodbě velká vestavěná skřín, v obyvacím pokoji - tapeta s vodopády, sadrokartonová stěna s vestavěným osvětlením, funkčním krbem na biolíh - navodí příjemnou atmosféru. Byt se pronajíma se spotřebiči viz popis a foto. Výhled na beskydy. Dům má dva výtahy z toho 1 nákladní. V okolí veškerá občanská vybavenost. Mhd, restaurace, obchod, kadeřník, doktoři atd.

Byt prošel před cca 11 lety kompletní rekonstrukci, před 3lety prošel částečnou - nové vinylové podlahy,, nová kuch. linka, lednice, indukční deska,trouba, sadrokartonová stěna v obyvacím pokoji.

V nejmenším pokoji ještě bude vyměněna plovoucí podlaha. Cena 13000Kč nájem + 2000 služby(Elek..,Vodné,Stočné,teplo atd.), cena je počítána za 2osoby. Byt volný ihned. Při podpisu smlouvy požaduji 1. nájem poměrně k datu a kauci + 2x nájem se službami. Nájem na další měsíc je splatný do 20.v měsicí předcházejícím. Požaduji notářsky zápis - ten zařídím a zaplatím. Možnost trvalého bydliště.

Pro více info mě neváhejte kontaktovat na tel. 731 111 437 nebo emailu: pitrovkax@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596526
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha72
Dostupné od16. 3. 2020
Podlaží10
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.