Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyKlášterní, Žatec - Žatec, Ústecký kraj

Klášterní, Žatec - Žatec, Ústecký kraj
Cena1 625 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 892 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného bytu s dispozicí 3+1 v klidném cihlovém domě ve vyhledávané části Žatce - v ulici Klášterní, v centru města, naproti Klášterní zahradě. Bytová jednotka o velikosti 69 m2 se nachází v 1. NP revitalizovaného domu. Ve vchodě je pouze 6 bytů (na patře 2 byty), takže je zde zajištěn klid a soukromí. K bytu náleží 7 m2 prostorný sklep. Byt je po rekonstrukci, vyniká kvalitní vinylová podlaha Thermofix. V bytě se nachází předsíň, tři pokoje, samostatná kuchyň, koupelna s podlahovým vytápěním a samostatné WC. Výborná občanská vybavenost a dostupnost. Výhodou bytu je podílové vlastnictví dvoru, kde má budoucí majitel zajištěné parkování. Vzhledem k lokalitě se jedná o výjimečnou nabídku bydlení. Doporučujeme osobní prohlídku. Prodej bezprostředně od majitele, realitky prosím nevolat.

We offer for sale a 3 + 1 appartment in Klášterní street, in the city center of Žatec. Housing unit of 69 m2 is located on the 1st floor of the revitalized house. There are only 6 apartments in the entrance (2 apartments on the floor), which is a warranty of peace and privacy. The apartment has 7 m2 spacious cellar. The apartment is after reconstruction, excels high quality vinyl floor Thermofix. The apartment has a hall, three rooms, separate kitchen, bathroom with underfloor heating and separate toilet. Excellent civic amenities and availability. The advantage of the apartment is the shared ownership of the yard, where the future owner can park his/her car. Due to the location, this is an exceptional offer of housing. Personal visit in the appartment is recommended before purchase. Sale directly from the owner, real estates agencies please do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596547
Dispozice3+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha69
Dostupné od25. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.