Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyOkrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Okrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajVýtah
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Dobrý den,

Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 1+kk s velkou zasklenou lodžií, na ulici Okrouhlá, Brno - Bohunice. Byt se nachází ve 3.patře revitalizovaného panelového domu o celkové ploše 37m2. Jedná se o slunný byt se západní orientací do zeleně. Byt je útulný, kompletně vybavený (pračka, lednička, indukční deska, trouba, skříně) a velmi dobře situovaný (před domem zastávka tramvaje č.6 a 8 a autobusu 50,51,69, cca 15 minut na Hl. nádraží, 12 minut na Mendlák, 5 minut do Campusu). V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (Lidl, Billa, Kaufland, OC Campus), možnost parkování před domem. Předsíň je vybavená vestavěnou skříní a věšákem na kabáty.

Vhodné pro jednotlivce či pár (ideálně nekuřáky bez zvířat). Foto je z jiného bytu, který vypadá úplně stejně (jen zde bude barevně vymalováno). Čeká se na instalaci kuchyňské linky a pak bude možné se hned nastěhovat.

Cena nájemného činí 9.500,- Kč + 2.500,- Kč služby + vratná kauce ve výši dvou nájmů (po půl roce se 1 kauce vrací). Volné ihned, tedy od cca 15.4.2020. Prohlídky jsou možné po domluvě.

UPDATE:

Kuchyňská linka dodělaná, byt je hotový k pronájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu597631
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha37
Dostupné od15. 4. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.