Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyU Hostavického Potoka, Praha - Hostavice

U Hostavického Potoka, Praha - HostaviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+kk (51 m2), s balkonem (5m2) a sklepem (3m2), ve třetím nadzemním podlaží domu (poslední patro) s výtahem, v novostavbě, situovaný na JV s výhledem do parku, k nastěhování ihned

Byt je zařízen – pračka, sušička, vysavač, sušák, žehlicí prkno, schůdky, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, trouba s grilem, myčka, indukční/sklokeramická varná deska (půl na půl), digestoř, televize. Kuchyň je vybavena nádobím. V ložnici dvoulůžka, 1postel je s el. ovládáním polohování, velká skříň. V komoře prostorná skříň a regál. V koupelně sprchový kout se sedačkou a madlem, WC, topný žebřík, nábytek.

V bytě je v každém z pokojů klimatizace, byt je nekuřácký. Dveře na balkon i okna mají síť proti hmyzu. Nad balkonem elektricky ovládaná pergola.

Obchod 3 min.chůze, WakeUp Café (kavárna, nabízí i denní menu) 3 min.chůze, autobusová zastávka 5 minut chůze (autobusy jezdí na metro A, B i C), vlaková zastávka Dolní Počernice 10 minut chůze. Školka 5 minut chůze. Za domem se nachází rozsáhlý park, s dětskými hřišti i workout centry pro posilování, grilovacím koutkem, cyklostezkami, dá se využít i na inline. Nedaleko i Dolnopočernický pivovar, areál s restauracemi a parkem, dolnopočernický rybník, obchodní areál.

Cena: 13.000,-Kč měsíčně + služby (záloha na služby 4.000,-Kč); jistota ve výši 2 měsíčních nájmů

We offer flat 2 + kk for rent, 51 m2, with balcony and cellar, in third floor (last floor), situated SE, direction to the park.

The apartment is furnished - washing machine, dryer, vacuum cleaner, dryer, ironing board, steps, fridge, freezer, microwave, oven with grill, dishwasher, induction / ceramic hob (half and half), hood, television. The kitchen is equipped with kitchenware. In the bedroom double bed, 1bed is with el. positioning control, large cabinet. In the storeroom a spacious wardrobe and shelf. The bathroom has a shower with sofa and handrail, toilet, heating ladder, furniture.

The flat has air conditioning in each room and its non smoking flat. Balcony doors and windows have an insect net. Above the balcony electrically controlled pergola.

Shop 3 min walk, WakeUp Café (cafe, also offers a daily menu) 3 min walk, bus stop 5 minutes walk (buses run to metro A, B and C), train station Dolni Pocernice 10 minutes walk. Kindergarten 5 minutes walk. Behind the house is a large park, with playgrounds and workout centers for fitness, barbecue, cycling, can also be used for inline. Nearby is also the Dolní Počernice Brewery, area with restaurants and park, Dolní Počernice Pond, commercial area.

Price: 15.000, - CZK per month + services (deposit for services 4.000, - CZK); security of 2 months' rent

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598416
Dispozice2+kk
Dostupné od26. 5. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLomnická
🚶 305 m (4 min)
PoštaPraha 912
🚘 1 623 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 313 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 191 m (5 min)
RestauraceLa Botega
🚶 620 m (7 min)
LékárnaBenu
🚘 4 428 m (8 min)
Škola
🚘 1 791 m (5 min)
Mateřská školaCPD Gen. Janouška
🚘 4 673 m (10 min)
Sportovištěsportovní areál Hamr-Štěrboholy
🚘 3 698 m (7 min)
Hřiště
🚶 142 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.