Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyNádražní, Praha - Smíchov

Nádražní, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné31 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nabízíme exkluzivní rezidenční bydlení v ulici Nádražní, Praha 5. Apartmán 2+kk se nachází pouze několik kroků od zastávky Anděl. Jedná se o zastávku metra i tramvaje. Minimální délka pobytu jsou 3 měsíce.

V ceně nájmu zajistíme pravidelný úklid 1x týdně - včetně výměny ložního prádla a koupelnového textilu. V budově je k dispozici 12 hod. služby recepce s anglicky mluvícím personálem. Apartmánje vybavená novou klimatizační jednotkou, kompletně vybavenou kuchyní, prostornou koupelnou s pračkou, TV i nábytkem. Vhodné ihned k nastěhování. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Take advantage of our exclusive residential housing in Nádražní Street, Prague 5. The apartment is located just a few steps from Anděl station. There is a metro and several tram stops. Minimum stay is 3 months.

The price includes regular cleaning once a week - including bed linen and bathroom linen. There is a 12-hour reception service with an English-speaker. The apartment is equipped with a new air-conditioning unit, fully equipped kitchen, large bathroom with washing machine, TV and furniture. Ready to move in immediately. Pets are welcome.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598591
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha37
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.