Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySochařská, Praha - Bubeneč

Sochařská, Praha - BubenečVýtah
Měsíční nájemné17 800 Kč

+ Poplatky za služby3 356 Kč
+ Vratná kauce17 800 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nádherný byt 2+kk o velikosti 55m2 na Letné. Byt se nachází ve 3. patře cihlové budovy s výtahem. Byt je v pěkném stavu a sestává se z velkého obývacího pokoje s kuchyní, samostatné ložnice, koupelny se sprchou a pračkou, samostatné toalety. Výhodou bytu je velká oddělená šatna v předsíni a také úložný prostor na chodbě domu. Nábytek je zahrnut v ceně pronájmu bytu. Možnost rychlého internetu.

Prestižní lokalita rezidenční čtvrti Letná-Bubeneč. Klidné bydlení v blízkosti zeleně s perfektní občanskou vybaveností (obchody, OC Stromovka, banky, školy, zahraniční ambasády, příležitosti pro společenský, kulturní i sportovní život). Výborná dopravní dostupnost do centra města (TRAM Letenské náměstí 3min pěšky, linky metra A nebo C cca 8min). Byt je k nastěhování od 1.4.2020.

Nájem 17.800Kč + poplatky 3.356Kč (pro jednu osobu, včetně plynu; pro dvě osoby 3887Kč) + elektrika (cca 750Kč). Vrátná záloha 17.800Kč. Zájemcům mohu poslat odkaz na 3min film ukazující byt.

We offer for rent a beautiful apartment 2 + kk of 55 m2 in Letna. The apartment is located on the 3rd floor of a brick building with an elevator. The apartment is in good condition and consists of a large living room with kitchen, separate bedroom, bathroom with shower and washing machine, separate toilet. The advantage of the apartment is a large separate dressing room in the hallway and storage space in the building hallway. Furniture is included in the rental price of the apartment. Possibility of fast internet.

Prestigious location of residential district Letna-Bubenec. Quiet living close to greenery with perfect civic amenities (shops, shopping center Stromovka, banks, schools, foreign embassies, opportunities for social, cultural and sports life). Excellent transport accessibility to the city center (TRAM Letenské náměstí 3min walk, metro line A or C about 8min). The apartment is available from 1.4.2020.

Rent 17.800CZK + utilities 3.356CZK (for one person, including gas; for two persons 3887CZK) + electricity (approx. 750CZK). Refundable deposit 17.800CZK. Candidates can send a link to a 3min movie showing the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu599846
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF
Plocha55
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.