Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyBubenská, Praha - Holešovice

Bubenská, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce28 500 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní slunný mezonet na Letné v ulici Bubenská, Praha 7. Byt 3+kk se nachází v cihlovém domě s výtahem v 6.patře, čistá bytová plocha je 82 m2.

Videoprohlídku z bytu zašlu na vyžádání.

V bytě se ve spodní části nachází předsíň, malá místnost například pro úklidové pomůcky a skladování sezonních věcí, obývací pokoj s jednoduchým kuchyňským koutem, ložnice se vstupem na balkon (5m2) a koupelna se sprchovým koutem a WC. V horní části bytu se pak nachází ložnice se vstupem na velkorysou terasu (11m2), koupelna s vanou a WC a také kout nad schodištěm, který je vhodný například jako pracovní kout.

V bytě je jednoduché zařízení, kuchyň, sedací souprava, komody, stoly, židle, manželské postele v každé ložnici včetně matrací, velké skříně v každé ložnici. Terasa 10m2 a balkon 5m2 jsou umístěny do klidného vnitrobloku s hezkým výhledem a jsou vybaveny židlemi a stolem.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. Připojení na UPC, telefon a domovní anténu. Podlahy jsou dřevěné, v koupelnách dlažba.

Možnost pronájmu parkovacího stání přímo naproti domu na soukromém parkovišti, okolo domu ve všech ulicích modré zóny. Byt se nachází ve velmi dobré dostupnosti MHD - 2 minuty chůze na stanici metra C – Vltavská a 5 min na zastávku tramvaje Strossmayerovo náměstí. Dobrá občanská vybavenost - školy, školky, v blízkosti řada restaurací, kaváren a obchodů, 5 min chůze od domu se nacházejí: nové obchodní Centrum Stromovka, dále Letenský park, park Stromovka a Výstaviště Praha-Holešovice. Přímo v domě se nachází fitness v suterénu, naproti domu další fitness.

Nájem činí 24,5 tis Kč a zálohy na služby 4,0 tis Kč. Součástí zálohy na služby je teplo, elektřina v bytě, voda, úklid společných prostor, výtah, odpadky. Vratná kauce ve výši 28,5 tis Kč. V případě vážného zájmu prosím o uvedení pár informací o Vás (počet osob, od kdy byt potřebujete, na jak dlouho atd.)

RK prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu599986
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 4. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘezáčovo náměstí
🚶 128 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 400 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 269 m (3 min)
BankaOberbank
🚶 326 m (4 min)
RestauraceNa Kruš
🚶 161 m (2 min)
LékárnaU svatého Antonína
🚶 390 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 377 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 077 m (5 min)
SportovištěMammut
🚶 528 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 181 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.