Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Čajkovského, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Nabízím k podnájmu prostorný, světlý byt dispozice 2+1 ve velmi přijemné a atraktivní části Prahy, na pomezí Žižkova a Vinohradů.

Byt se nachází v rohovém domě, ve druhém patře s výtahem. Sestává z chodby, přecházející plynule v kuchyň s přístupem do koupelny a na WC, dále z velkého obývacího pokoje a ložnice, vizte přiložený schematický nákres. Z chodby se dále vstupuje na balkon a k přilehlé venkovní komoře. Výhled z obývacího pokoje je na ulici Ondříčkova, z ložnice a balkonu do polootevřeného dvora, na židovský hřbitov a Žižkovskou věž.

Byt prošel před 4 lety kompletní rekonstrukcí, kuchyň je plně vybavená, vč.myčky a ledničky. Byt pronajímám z části zařízený velkou postelí, pohovkou, komodou, stolky a barovými stoličkami. Drobnější vybavení je možno ponechat či odvézt podle dohody. Jako úložný prostor slouží i prostorný tunel nad kuchyní.

Vytápění je zajištěno pomocí dvou akumulačních radiátorů na noční proud - velmi úsporné; ohřev teplé vody zajišťuje 400l boiler. Internetové připojení je k dispozici, aktuálně poskytuje UPC 100Mb připojení, možno ponechat či změnit dle potřeby. Energetický štítek budovy nebyl patrně zpracován, nicméně okna jsou zrenovovaná a dům má novou fasádu. K ceně poplatků přijde ještě elektřina a inernet, dohromady cca 2000-2500,-/měs.

V případě zájmu mohu dále pronajmout i parkovací stání v garáži asi 3min od domu za dalších 2.500,-/měs.

Velmi příjemné bydlení v žádané lokalitě. Výborná dostupnost jakékoli části Prahy, přes metro A (Nám.JzP cca 5 minut) a tramvaje (Olšanské nám.). Výborné obchody, mnoho různých restaurací, výčepů, kaváren, pekáren v okolí. Také farmářské trhy na Jiřího z Poděbrad a plné vybavenosti v 10minutové pěší dostupnosti.

Do parku Parukářka, Rigerovy sady, na Vítkov se dostanete pěšky do 15min.

Nekuřáci, bez domácích mazlíčkům, prosím. Prohlídky po domluvě, nejlépe odpolední/večerní hodiny.

Prosím vemte na vědomí, že vybavení bytu na fotografiích nemusí 100% odpovídat skutečnosti.

We hereby offer for a sublease a spacious, light 2+1 apartment in a beautiful and attractive district at the border of Žižkov and Vinohrady. The apt is located in a corner block, second floor with a lift. The entry space is one with the kitchen which then leads to a spacious living room. Toilet and bathroom are connected to the kitchen, bedroom is closer to the hall. Balcony and adjoining closet are just past the entry door, see the attached picture for more details. The living room windows look into Ondrickova str., bedroom and balcony look into a semi-closed courtyard with a Jewish cemetery and Žižkov tower.

The apartment was renovated 3 years ago, the kitchen is fully equipped, incl.dishwasher and a fridge. The bathroom had been fully refurnished and so were floors, tiling and doors. We offer the apartment partly furnished with a king size bed, sofa, and some other smaller pieces of furniture. The exact furniture and other smaller equipment to remain is up to agreement. Aside from the balcony closet, there is also a large tunnel in the kitchen ceiling that provides a lot of storage space.

There are two accumulation heaters, powerful and economical at the same time; hot water is provided by a 400l boiler. Internet available at 100Mbps. The building energy efficiency is unknown still the windows are new as well as the facade. Electricity and internet together are extra 2,000 - 2,500 CZK/month.

In case you would be interested is is also possible to rent parking in a garage some 3mins drive from the apt. Additional cost 2.500,- per month.

Very comfortable and pleasant living in an attractive location. Excellent accessibility of the city via metro A line (Namesti JzP 5 mins away) and tram (Olsanske namesti or Lipanska). Shops, many various restaurants, cafes, pubs, bakeries in the vicinity. Farmers market at JzP and full suite of facilities are within 10mins walk, Parukarka, Riegerovy sady and Vitkov parks just 10-15mins away.

Non-smokers, no pets, please. Inspections upon agreement, preferably around prevening.

Please note that the photos might not 100% reflect the apt furniture.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600460
Dispozice2+1
Dostupné od2. 1. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipanská
🚶 307 m (4 min)
PoštaPraha 35
🚶 39 m (0 min)
Obchod
🚶 69 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 259 m (3 min)
RestauraceMamma Grande
🚶 158 m (2 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 297 m (4 min)
ŠkolaZŠ Lupáčova
🚶 378 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 511 m (6 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 535 m (6 min)
Hřiště
🚶 397 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.