Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyKošická, Praha - Vršovice

Košická, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce13 500 Kč


Nabízíme kompletně zařízený byt o velikosti 42 m2 v činžovním domě k dlouhodobému pronájmu. Byt se nachází v klidné části Vršovic u Havlíčkových sadů ve druhém patře domu bez výtahu. Byt je ideální pro jednu nebo dvě osoby.

Skládá se z pokoje s kuchyní, lednicí, plynovým sporákem s elektrickou troubou, mikrovlnou troubou a obývací částí s televizí a WIFI přes UPC a je již zahrnuto v ceně nájmu. Ložnice s prostornou šatní skříní,prádelníkem a postelí s novou matrací rozměru 160x200 a pracovním místem. Koupelna má velkou rohovou vanu, umyvadlo a pračku značky Whirpool a bojler na teplou vodu o obsahu 125 litru. WC je zvlášť. Prosíme pouze nekuřáky a bez domácích mazlíčků. Cena nájmu je 13 500 Kč + cca 2 000 Kč poplatky na elektřinu a plyn ( topení - plynové vafky ), které se převádí na nájemce s podpisem smlouvy. Hledáme seriozní dlouhodobé nájemníky a dobré sousedy a proto si vybereme, pořadí prohlídek nerozhoduje. Děkujeme za pochopení. Mluvíme česky a anglicky. Prosíme RK nekontaktujte nás!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601366
Dispozice2+kk
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha42
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.