Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyHorská, Praha - Nové Město

Horská, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce25 700 Kč


Pozor! Mimořádná nabídka! Zvýhodněná cena na vybrané byty na dobu určitou. Dlouhodobé pobyty od 6 měsíců, pronájem na kratší dobu je možný (rádi najdeme v našem areálu byt, který bude nejvíce vyhovovat Vašim představám).

Pronájem přímo od majitele (Bez provize)!

Podzemní parking přímo v areálu, z Vašeho parkovacího stání se pohodlně výtahem dostanete přímo k Vašemu apartmánu.

Zdařile designově zrekonstruovaný apartmán se nachází v 4. nadzemním podlaží jedinečně koncipované soukromé rezidence Albertov Rental Apartments. Apartmán sestává z moderního

a přitom velmi útulného obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyňskou linkou (včetně drobného vybavení jako nádobí, příbory, kávovar apod.), oddělenou jídelní sekcí a dvou zasklených lodžií, dále příjemné ložnice s vlastním vstupem do lodžie, krásné nové koupelny se sprchovým koutem a předsíně s úložnými prostory. Interiér obývacího pokoje je zařízen moderním designovým nábytkem, pohodlnou rozkládací sedací soupravou, na přespání pro případné hosty. Kvalitní dřevěná podlaha s podlahovým topením dodává apartmánu příjemnou dávku komfortu. Televize se satelitem i rychlé wi-fi připojení k internetu samozřejmostí a jsou zahrnuty již v ceně nájmu.

Ložnice je pro Váš komfortní spánek vybavena kvalitní postelí s anatomickými matracemi vhodnými pro alergiky a funkčními zatemňovacími black out závěsy .

Byt je vybaven také kombinovanou pračkou se sušičkou.

Apartmán se nachází v soukromém, uzavřeném rezidenčním komplexu šesti nájemních budov v Albertov Rental Apartments, v žádané lokalitě Prahy 2, jen několik zastávek od centra a hlavních pražských historických památek, zastávka tramvaje před rezidencí. Je to oáza klidu a bezpečí, naproti Vyšehradu a kousek od náplavky. Nákupní možnosti, Supermarket i restaurace v areálu. K dispozici denní recepce (příjem a výdej zásilek, možnost objednání úklidu a další služby) a 24/7 pohotovostní technická služba.

Videoprohlídka areálu Albertov Rental Apartments:

https://bit.ly/rental-aparments-albertov-prague

Attention! Special offer! Discounted price for selected flats for a definite period. Long-term stays from 6 months, rental for a shorter period is possible (we will be happy to find an apartment in our complex that will best suit your ideas).

Rent directly from the owner (No commission)!

Underground parking directly in the area, from your parking space you can easily get directly to your apartment by elevator.

The well-designed apartment is located on the 4th floor of the uniquely designed private residence Albertov Rental Apartments. The apartment consists of a modern living room with a fully equipped kitchen (including small equipment such as dishes, cutlery, coffee maker, etc.), a separate dining area and two glazed loggias, a bedroom with its own entrance to the loggia, a beautiful new bathroom with shower and a hall with storage spaces. The interior of the living room is furnished with modern designer furniture, a comfortable sofa bed, to sleep for potential guests. Quality wooden floor with underfloor heating gives the apartment a pleasant dose of comfort. Satellite TV and fast wi-fi internet connection are a matter of course and are included in the rental price.

For your comfortable sleep, the bedroom is equipped with a quality bed with anatomical mattresses suitable for allergy sufferers and functional blackout curtains.

The apartment is also equipped with a combined washing machine and dryer.

The apartment is located in a private, closed residential complex of six rental buildings in Albertov Rental Apartments, in a desirable location of Prague 2, just a few stops from the center and the main historical monuments of Prague, a tram stop in front of the residence. It is an oasis of peace and security, opposite Vyšehrad and a short walk from the embankment. Shopping, supermarket and restaurant on site. Available daily reception (receipt and issue of shipments, the possibility of ordering cleaning and other services) and 24/7 emergency technical service.

Video tour of the Albertov Rental Apartments complex:

https://bit.ly/rental-aparments-albertov-prague

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601443
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 6. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 180 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 387 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 216 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 184 m (2 min)
RestauraceHusa
🚶 171 m (2 min)
LékárnaLékárna U Revmatologického ústavu
🚶 148 m (2 min)
ŠkolaZŠ Botičská
🚶 494 m (6 min)
Mateřská školaČesko-anglická školka
🚶 686 m (8 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 463 m (6 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 341 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.