Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyBanskobystrická, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Banskobystrická, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


PPRONÁJEM NOVOSTABY BYTU 1+1 (cca 35m2) v Řečkovicích (ul. Banskobystrická) s VÝBORNOU DOSTUPNOSTÍ DO CENTRA. Cena 13000,- vč. energií a internetu. K NASTĚHOVÁNÍ 1.4.2020!!!

K pronájmu byt, který prošel kompletní rekonstrukcí od rozvodů, přes podlahy až po novou kuch. linku a koupelnovou sanitu. Situovaný je v 1. NP cihlového třípodlažního domu na ulici Banskobystrická v Brně-Řečkovicich. Kousek od centa Brna, přičemž výstavba samotná je zasazena nedaleko klidného prostředí s dostatkem zeleně, hřišť a lesem kousek od domu. Parkování je bez problémů možné přímo před domem. Byt samotný sestává z kuchyně s novou kuchyňskou linkou vč. trouby a pokoje. Dále nová koupelna společná s toaletou. V koupelně je sprchový kout, toaleta a dále umývadlo s osvětleným zrcadlem, podumývadlová skříňka, topný žebřík a příprava pro pračku. Kuchyňská linka je osazena kombinovanou troubou s vařiči a odsavačem par. Pronajímán bez dalšího vybavení. Trvalý pobyt možný. Super byt kousek od centra, s dobrým parkováním a nedaleko lesů. Pro milovníky zeleně v dosahu bydlení ideál.. K nastěhování od 1.4.2020!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601451
Dispozice1+1
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha30
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.