Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyNa Slatince, Praha - Záběhlice

Na Slatince, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Cena7 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 613 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný jihovýchodně orientovaný byt o celkové ploše 71,1 m2 v příjemné a žádané lokalitě Záběhlic, v těsném sousedství Zahradního Města.

Byt o dispozici 3+kk se nachází ve 4. patře (5. nadzemním podlaží) moderního projektu realizovaného v letech 2007 až 2009, který získal ocenění fasády roku 2008. Byt byl dokončen v rámci 2. etapy v roce 2009 a jeho součástí je i garážové stání v suterénu domu blízko vstupu do výtahu. Byt je nabízen včetně vybavení.

Všechny pokoje spojuje prostorný balkón (cca 14 m2). Dominantou obývacího pokoje (26,6 m2) je velké panoramatické okno a prémiová kuchyňská linka v provedení bílý lesklý lak s vestavěnými spotřebiči značek Amica, Bosch, Siemens a Whirlpool. Ložnice (11, 7 m2 a 15, 5 m2) jsou příjemně prosvětlené díky velkým francouzským oknům s přístupem na balkón.

V bytě se dále nachází koupelna s vanou, samostatné WC, komora s policovým programem pro uložení všeho možného a předsíň (9, 7 m2) vybavená vestavěnou skříní s posuvnými zrcadlovými dveřmi.

V přízemí je všem obyvatelům k dispozici společná kolárna opatřená stojany na kola.

Dům má výborně fungující SVJ a je pečlivě udržován. Pro bezpečnost obyvatel a ochranu majetku byl vybaven kamerovým systémem.

Nachází se ve výborné lokalitě s plnou občanskou vybaveností: poliklinika, dvě lékárny, drogerie, několik obchodů s potravinami, základní škola i mateřinky jsou v dosahu pár minut pěší chůze. Pro malé děti je k dispozici hned několik hřišť, asi pět minut autobusem je vzdálen sportovně-rekreační areál Gutovka a o něco dále opačným směrem se nachází známý Toulcův dvůr. Asi 2 km od domu se nachází nejbližší obchodní centrum s multikinem, saunovým světem, velkým dětským koutkem a dalšími nákupními příležitostmi.

Zkrátka nepřijdou ani sportovci. Přímo vedle domu je TJ Astra a místní Sokol, doslova na dohled pak leží oblíbené sportoviště Hamr s bohatou nabídkou sportovního a zábavního vyžití. Pro cyklisty je ideální nedávno zrekonstruovaná cyklostezka, která vede přírodním parkem Meandry Botiče až k břehům Hostivařské přehrady, kde v létě funguje přírodní koupaliště.

Vynikající je i dopravní spojení. Autobusem se dostanete na metro A Strašnická za 7 minut, na stanici metra A Skalka za 8 minut a na stanici metra C Pankrác za 15 minut. Výhodou je i nedaleký nájezd na Jižní spojku (cca 600 m od domu).

Byt je ideální pro zájemce, kteří hledají bydlení s dobrou občanskou vybaveností, dobrou dostupností do centra i mimo Prahu a milují přírodu a sport. Tím, že se nabízí včetně vybavení, je pro budoucího majitele připraven k okamžitému užívání bez dalších investic. Byt bude k nastěhování na podzim 2020. Pro více informací a objednání prohlídky volejte na tel. č. 792 456 254. RK prosím nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601933
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha71
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJesenická
🚶 146 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚘 971 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 456 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 620 m (4 min)
RestauraceEl Café Bueno
🚶 309 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 358 m (4 min)
ŠkolaZŠ Břečťanová
🚶 337 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚘 1 348 m (4 min)
SportovištěTJ Astra
🚶 161 m (2 min)
Hřiště
🚶 337 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.