Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyPalachova, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj

Palachova, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký krajMHD 2 minuty pěšky
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji kompletně rekonstruovaný byt velikosti 1 + 1, v ulici Palachova č. 663/47, v Ústí nad Labem 1, Klíše. Byt č. 7 o výměře 44,60 m2 se nachází v 1 NP tohoto zděného pětipodlažního řadového bytového domu. Byt je situovaný na JV stranu. Před domem parčík. Jedná se o klidnou část města Ústí nad Labem, v těsném sousedství vilových a rodinných domů. Vedle je situován větší komplex středních škol. Občanská vybavenost dostupná, zastávky MHD. Bytová jednotka má předsíň, kuchyni, obývací pokoj, koupelnu vč. WC a balkonek. Podlahy nové plovoucí, v sociálním zařízení dlažba vč. obkladu stěn ke stropu; v ložnici koberec. V suterénu je samostatně vybudovaný zděný sklep s regály.Vstupy do dvou suterénních prostor jsou zabezpečeny mřížemi; mříže jsou i na sklepních oknech. Byt je komplexně přestavěn, má nová plastová okna, bezbariérovou koupelnu s WC a veškeré nové vnitřní rozvody. Je připojen na televizní rozvod a internet. Má novou bezpečnostní zárubeň a čtyřbodové vstupní dubové masivní dveře. Veškeré vnitřní dveře nové, prosklenné, moderní. Jsou zde nainstalovány měřáky na radiátorech pro odečty tepla, obdobně je měřena spotřeba SV, TUV, plynu a elektro - vše v bytě. Nový nerezový sporák - elektro. Pračka na 3,5 kg prádla. Celý bytový dům je po kompletní rekonstrukci. Má opravený krov a novou taškovou krytinu. Všechny vnitřní páteřové rozvody (vodovodní potrubí, kanalizační potrubí, plyn, rozvody NN a rozvody slaboproudu) jsou vyměněny. Je zpracovaná projektová dokumentace na zateplení, ta má i stavební povolení a je proveden výběr dodavatele.

Jednáme pouze s koncovými zájemci, kteří mohou zanechat své jméno a příjmení, telefonický kontakt (upřednostňujeme rychlé jednání).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu602685
Dispozice1+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha45
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBezručova
🚶 180 m (2 min)
PoštaÚstí nad Labem 8
🚶 383 m (5 min)
ObchodGastro Hvězda
🚶 293 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 1 207 m (2 min)
RestauraceRestaurace Hvězda
🚶 316 m (4 min)
LékárnaHvězda
🚶 579 m (7 min)
ŠkolaGymnázium Jateční
🚘 1 223 m (3 min)
Mateřská školamateřská školka
🚶 703 m (8 min)
Sportoviště
🚘 783 m (2 min)
Hřiště
🚶 610 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.