Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyJ. A. Bati, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

J. A. Bati, Zlín - Zlín, Zlínský krajŠkola 3 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby1 050 Kč
+ Vratná kauce21 800 Kč


V budově max32 máme k dispozici moderní loftový byt s výměrou 31 m² umístěný v 9. nadzemním podlaží. Bytová jednotka je vhodná pro jednu až dvě osoby, mladé páry, singles, studenty, ale poslouží i jako služební byt. Měsíční nájemné činí 10 900 Kč (bez energií a služeb). Pronájem je možný IHNED.

Přízemí loftového bytu je vybaveno kuchyňským koutem se spotřebiči, prostorem pro jídelnu, obývacím pokojem, koupelnou, záchodem a vestavěnými skříněmi. Ve vestavěném patře se nachází ložnice, pracovní stůl a další vestavěná skříň. Zvířátko je možné si s sebou vzít po osobní domluvě s makléřem.

Světlá výška bytu dosahuje 4,2 metrů. Uživatelé mohou využít vysokorychlostní připojení k internetu. Dále bytové jednotky disponují elektricky stahovatelnými roletami, klimatizací, detektory kouře a sprinklery.

Vstup do budovy max32 vede přes atraktivní recepci s nepřetržitým provozem. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a střežen bezpečnostním kamerovým systémem. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici dva osobní výtahy, jeden nákladní výtah a kolárna.

V max32 sídlí pošta, banka, pojišťovna, pekárna, wellness a fitness centrum, kadeřnictví a další. Přímo před budovou se nachází zastávka MHD, na autobusové a vlakové nádraží se dostanete za 5 minut. V okolí se nachází bary, restaurace a kavárny.

Ve fotogalerii jsou kromě reálných snímků také vizualizace, které slouží jako inspirace. Prostor není plně zařízen, a proto vždy doporučujeme sjednat si osobní prohlídku a my vám prostory rádi ukážeme.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Virtuální prohlídku najdete na stránce https://roundme.com/tour/234315/view/670189

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603130
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha31
Dostupné od14. 4. 2020
Podlaží9
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 3 minuty autem
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSportovní hala
🚶 602 m (7 min)
PoštaZlín 1
🚶 248 m (3 min)
Obchod
🚶 304 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 370 m (4 min)
Restaurace
🚶 142 m (2 min)
LékárnaBENU
🚶 295 m (4 min)
Škola
🚶 266 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 592 m (7 min)
SportovištěSportovní hala Novesta
🚘 1 185 m (3 min)
Hřiště
🚶 560 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.