Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitky

Honzíkova, Praha - Dolní MěcholupyMHD 9 minut pěšky • Výtah • Balkón • Garáž

Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 197 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 4,94 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 2+kk o výměře 56 m2 + balkon o výměře 4,5m2 ve 3. podlaží v novostavbě kolaudované na začátku letošního roku. K bytu zároveň náleží 1 garážové stání.

Jedná o družstevní byt - převod členským práv a povinností v bytovém družstvu ve výši 2 550 000 Kč je nutné uhradit při přepisu členských práv + zbylou část ceny splácíte formou nájmu (měsíční splátka anuity 2 880 0000 na dobu 25 let ve výši 14 500,-Kč). Výhodou družstevního vlastnictví je, že nemusíte prokazovat výši příjmů a nepotřebujete hypoteční úvěr. Byt je možné převést do OV kdykoli v průběhu splacení anuity. U družstevního vlastnictví neplatíte daň z nabytí nemovitosti ve výši 4 %.

Byt je tvořen obývací částí s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na balkón. Ložnice má samostatný vstup z chodby. Z chodby je vstup do koupelny, komory, obývacího pokoje a ložnice. V koupelně, chodbě, a v kuchyňském koutu je položena dlažba. Aktuálně se montuje se „L“ kuchyň od ORESI včetně spotřebičů Bosch a Gorenje. Plovoucí podlaha je od firmy Parador. Orientace bytu včetně balkónu je na západní stranu.

Byt je ihned k nastěhování. Záruka na byt je na 3 roky.

Výborná dopravní dostupnost (Pražský okruh), autobusová zastávka Kutnohorská 5 min. od domu, 10 min. autobusem na metro A - Depo Hostivař. V budoucnu je plánovaná tramvajová trať.

V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost - obchodní centra Europark Štěrboholy a Retail park (3 minuty chůze - Lidl, Teta, Rosmann, Dr. Max), lékaři, školy, školky, sportovní vyžití - cyklostezka, inline dráha, tenis, golf Hostivař.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603406
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB
ProvedeníLuxusní
Plocha56
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 3 minuty autem
Novostavba
Garáž

Potřebujete dospořit jistinu hypotéky? Máme řešení


Můj první byt od OWNEST

  • Váš byt koupíme za vás a vy bydlíte ve svém vysněném domově hned
  • Na začátku potřebujete mít naspořeny pouze 3 % hodnoty bytu
  • Postupně si šetříte na 10 - 20 % hodnoty bytu a máte až 5 let čas na získání hypotéky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google