Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 172 m² bez realitkySoukalova, Praha - Modřany

Soukalova, Praha - ModřanyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena9 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 247 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Finský bytový projekt KOTI Hyacint společnosti YIT Stavo byl kolaudován v roce 2016, městské části Praha 4 – Modřany, v Ulici Soukalova, pasivní dům byl postaven s ohledem na kvalitní, úsporné a zdravé bydlení ve finském stylu a celá budova splňuje energetický štítek B. Byt se nachází v uzavřeném bytovém komplexu projektů KOTI I. a U DUBU I,II,III Etapa.

Předmětem prodeje je byt v novostavbě o dispozici 3+kk, o výměře 68 m2+ 104 m2 krásné zahrádky v uzavřeném areálu s celodenním sluníčkem na V a Z stranu. Byt se skládá z dvou ložnic, koupelny s vanou, samostatné toalety, předsíně kde se nachází krásná vestavěná skříň na míru s menší úklidovou komorou, dále z prostorného obývacího pokoje s kuchyňskou linkou. Kvalita provedení bytu i jeho vybavení je nadstandardní (kuchyně ORESI LIVANZA s vestavěnými spotřebiči, bezpečnostní dveře NEXT, protihlukové dveře SAPELI, toaleta VILEROY BOCH, velkoformátové luxusní obložení a to do maximální stropové výšky. Podlahy jsou kombinací laminátové plovoucí podlahy, keramické dlažby a dřevěné podlahy KAHRS s výškou 1MM ( 2x je možné zbrousit ). Vytápění je ústřední, dálkové. K dispozici je přípojka kabelové televize a internetu (UPC,O2, Rychlý drát). K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje, a dále jsou v domě ke společnému užívání praktické vedlejší prostory (kočárkárna..). Dům, kolaudovaný v roce 2016, je součástí rezidenčního komplexu se soukromým parkem a dětským hřištěm. Provozní náklady činí cca 5.000 Kč měsíčně vč. garážového stání, sklepu a fondu oprav.

Bezpečnost rezidentů je zajištěna vstupními čipy i kamerovým systémem v garážích.

V docházkové vzdálenosti se nachází kompletní síť obchodů ( Kaufland, BILLA ) a služeb. Dopravní dostupnost je vynikající (100 m stanice autobusu Poliklinika Modřany směr jak metro Kačerov tak Smíchovské nádraží do 15min., resp. 200 m stanice tramvaje směr centrum a to Václavské náměstí 23 min) a to zároveň kousek od sportovního vyžití ( Modřanská rokle, stezka na kolo a inline brusle a HAMR centrum - golf, tenis). Celkově se jedná o mimořádnou nabídku ke koupi komfortního, nízkoenergetického bytu na dobré adrese, s dostatkem úložného prostoru a vlastním parkováním.

Celková cena bytu je 9.490.000,- kč včetně Anuity 2 076 570,- , Měsíční splátka je 14.404,-Kč Byt je možné převést do osobního vlastnictví v záři 15.9.2021.

Byt je možné financovat do 90% odhadní ceny, nebo zástavou druhé nemovitosti a případně předhypotečním úvěrem. V ceně je zahrnutý právní servis a zprostředkování velmi výhodného financování. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603849
Dispozice3+kk
Dostupné od24. 5. 2021
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha172
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
Předzahrádka 104 m²
Sklep
Garáž
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Modřany
🚶 190 m (2 min)
PoštaPraha 412
🚶 242 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 382 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 362 m (4 min)
RestauraceRestaurace Vratislav
🚶 390 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 104 m (1 min)
ŠkolaRakouské gymnázium v Praze
🚶 669 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Podsaďáček
🚶 750 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 176 m (3 min)
Hřiště
🚶 91 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.