Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyU Sluncové, Praha - Karlín

U Sluncové, Praha - KarlínMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné21 300 Kč

+ Poplatky za služby3 995 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme kompletně nadstandardně zrekonstruovaný a vybavený byt o dispozici 3+kk a rozměrech 70 m2 plus přesklena lodžie o ploše 8 m2.

Byt se nachází v klidné ulici U Sluncové na okraji vyhledávané dynamické čtvrti Karlín na Praze 8.

Byt je po kompletní rekonstrukci z roku 2018 (zděné jádro, dřevěné podlahy, nová koupelna s odděleným WC, nová kuchyně včetně všech spotřebičů značky Bosch).

Nachází se v 2. patře (3.NP) udržovaného panelového domu 5 minut na malém sídlišti Invalidovna, od stejnojmenné stanice metra (B) i tramvaje (3,24 a 8) je vzdálen max. 5 min chůze. V okolí je kompletní občanská vybavenost - park, škola a dvě školky jsou v jen v těsné blízkosti, supermarket Albert u metra Invalidovna. Příjemný park Kaizlové sady, historický budova Invalidovny s dalším parkem. Centrum Prahy dostupné metrem 5 min., tram 10 min.

K bytu náleží komora (1,8 m2) v přízemí, k dispozici je také kolárna. Byt je vkusně vybavený viz fotografie (po dohodě se dá část nábytku odvézt) a dispozičně je rozložen následovně: předsíň, dva neprůchozí pokoje, prostorná kuchyně s obývacím pokojem, koupelna s oddělenou toaletou. Prostorná kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou a myčkou, indukční varní deskou, elektrickou troubou, digestoří a lednicí s mrazákem. V koupelny se nachází nová pračka a sušička.

Dříve opomíjená tovární čtvrť Karlín na pražské periferii se díky novým stavebním projektům postupně mění v přehlídku současné světové architektury. Do rekonstruovaných industriálních prostor se stěhují přední české i zahraniční firmy, ošuntělé obchůdky nahrazují bistra a trendy kavárny, kromě české „Broadwaye“ tu najdete i koncertní sál s nejlepší akustikou v Praze. Karlín roste do krásy a právem se stává jednou z nejvyhledávanějších adres v metropoli.

We offer a completely above-standard renovated and equipped apartment with a layout of 3 + kk and dimensions of 70 m2 plus a glazed loggia with an area of ​​8 m2 for long-term rent.

The apartment is located in a quiet street U Sluncové on the edge of the sought-after district of Karlín in Prague 8.

The apartment is after a complete reconstruction from 2018 (brick core, wooden floors, new bathroom with separate toilet, new kitchen, including all Bosch appliances).

It is located on the 2nd floor (3rd floor) of a nicely maintained panel house, 5 minutes by foot from the Invalidovna metro station (B) and tram (3.24 and 8) . There are complete civic amenities in the area - a park, a school and two kindergartens are in the immediate vicinity, the Albert supermarket by the Invalidovna metro station, newly reconstructed park Kaizlové sady, with historical building Invalidovna. Prague center accessible by metro 5 min., Tram 10 min.

The apartment has a storage room (1.8 m2) on the ground floor, there is also a bike shed. The apartment is tastefully furnished, see photos (after agreement, part of the furniture can be taken away) and the layout is arranged as follows: hallway, two separate rooms, spacious kitchen with living room, bathroom with separate toilet. The spacious kitchen is equipped with a new kitchen and dishwasher, induction hob, electric oven, hood and refrigerator with freezer. The bathroom has a new washer and dryer.

Thanks to new construction projects, the previously neglected Karlín factory district on the outskirts of Prague is gradually becoming a showcase of contemporary world architecture. Leading Czech and foreign companies are moving to the reconstructed industrial premises, shabby shops are replacing bistros and trendy cafés, in addition to the Czech Broadwayyou will also find a concert hall with the best acoustics in Prague. Karlín grows into beauty and rightly becomes one of the most sought-after addresses in the metropolis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu605773
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 391 m (5 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 170 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 386 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 2 905 m (6 min)
RestauraceJídelna, kantýna ÉČKO
🚶 343 m (4 min)
LékárnaBenu
🚘 2 952 m (6 min)
ŠkolaZŠ Petra Strozziho
🚶 247 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 547 m (7 min)
SportovištěAikido Karlín
🚘 1 409 m (4 min)
Hřiště
🚶 319 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.