Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 214 m² bez realitkyPod Valem, Praha - Štěrboholy

Pod Valem, Praha - ŠtěrboholyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Cena13 970 000 Kč

Tato nemovitost již od 59 246 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům Praha 10 - Štěrboholy

Nabízíme k prodeji krásný zděný rodinný dům z kvalitních materiálů s dispozicí 6+1 s velkou garáží (18 m2), dvěma koupelnami, třemi toaletami, bazénem, krbem, udržovanou zahradou a předzahrádkou, který se nachází v Praze 10 – Štěrboholy s výbornou dopravní dostupností do centra do 15 min. Může být využit jako jedno/dvougenerační a nabízí dostatek místa pro pohodlný rodinný život a zároveň je vhodný i jako sídlo společnosti.

Dům se nachází v klidné lokalitě plné zeleně s veškerou občanskou vybaveností. Je postaven ve vysokém standardu a z kvalitních materiálů přímo majiteli a dýchne na Vás svou ojedinělou atmosférou. Orientace domu je na jihovýchod. Před domem je předzahrádka s jezírkem a posezením. Součástí vybavení je krb a dřevěná podlaha v obývacím pokoji, v kuchyni dřez s drtičkou odpadů , chladnička s mrazákem a dále samostatný mrazák, italská dlažba v koupelnách a WC, podlahové vytápění, dřevěné obložkové dveře, plastová okna s bezpečnostními skly a plisé žaluziemi spolu se síťkami ve všech místnostech, centrální vysavač, zabezpečovací zařízení (CPO), domovní telefon v každém patře, designové osvětlení a vodovodní barevně laděné baterie. Vytápění plynovým kotlem Junkers. Zdi jsou omítnuté perfektní štukovou omítkou Super pico. Schodiště z masivního dubu. Udržovaná zahrada s terasou a osvětlením, vyhřívaným osvětleným bazénem s automatickou čističkou a protiproudem a zahradním domkem. Garáž nabízí prostor i pro spíž a dále úložný prostor pod schody. Parkovací místo je před garáží , před domem je možné parkovat i další auta.

V přízemí domu se nachází předsíň s přístupem do garáže a WC. Následuje velkoryse řešený obývací pokoj s krbem, propojený s jídelním koutem a kuchyní, přičemž z obývací části je přímý vstup na terasu a na zahradu.

V prvním patře se nachází tři samostatné ložnice, kdy jedna z ložnic disponuje velkou oddělenou šatnou na míru, dále koupelna s atypickými ozdobnými sloupy a s rohovou hydromasážní vanou , dvěma umyvadly, která jsou osazena do mramorové desky a samostatné WC.

Ve druhém patře nalezneme velký pokoj pro hosty, koupelnu s hydromasážním sprchovým koutem a WC, a také velkou technickou místnost, kterou lze využít jako samostatný podkrovní pokoj či dvě místnosti.

V těsné blízkosti je NC Europark, pošta, OBI, Albert, Asko nábytek, Fashion Aréna a OC Retail Park Štěrboholy, školy, školky, hřiště, sportovní hala Hamr, tenisové a badmintonové kurty a trasa podél Hostavického potoka pro pěší i cyklisty. Aktuálně je zrušena daň u nabytí nemovitosti ve výši 4%! RK prosím nekontaktovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607383
Dispozice6+1
Dostupné od30. 12. 2020
StavNovostavba
PENBB
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha214
VybavenoČástečně
Plocha pozemku256
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Radiály
🚶 176 m (2 min)
PoštaPraha 104
🚘 1 256 m (4 min)
ObchodEUROPARK
🚘 1 217 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 608 m (5 min)
RestauraceSK Viktoria Štěrboholy
🚶 704 m (8 min)
LékárnaBenu
🚘 1 205 m (3 min)
Škola
🚶 756 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 5 183 m (12 min)
Sportovištěsportovní areál Hamr-Štěrboholy
🚶 803 m (10 min)
Hřiště
🚶 656 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.