Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyRýnská, Praha - Čakovice

Rýnská, Praha - ČakoviceMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 025 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi hezký byt 2+kk s balkonem v novostavbě bytového domu v ulici Rýnská, Praha 9 - Čakovice. Tento byt o výměře 59 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí. Byt je tvořen prostornou předsíní s vestavěnou skříní, odkud je vstup do velkého obývacího pokoje s luxusní kuchyňskou linkou zn. Siko včetně všech vestavěných spotřebičů ( lednice s mrazákem, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlná trouba, myčka, pračka, digestoř), v obývacím pokoji je také obývací stěna, sedačka s křeslem a stůl. Z chodby také vcházíme do neprůchozí zařízené ložnice ( dvoulůžko, skříně) a dále do koupelny s vanou a WC. Z obývacího pokoje je vstup na slunný balkon s výhledem do zahrady. U domu je soukromý pozemek s dětským hřištěm určený pouze pro rezidenty. V domě je k dispozici kočárkárna. Veškerá občanská vybavenost a dobrá dopravní dostupnost.

I offer for rent a very nice apartment 2 + kk with a balcony in a newly built apartment building in Rýnská Street, Prague 9 - Čakovice. This apartment with an area of ​​59 m2 is located on the ground floor. The apartment consists of a spacious hall with built-in wardrobe, from where there is access to a large living room with luxury kitchen brand Siko, including all built-in appliances (refrigerator with freezer, ceramic hob, oven, microwave, dishwasher, washing machine, hood), in the living room. The room also has a living wall, a sofa with an armchair and a table. From the hallway we also enter the separate furnished bedroom (double bed, wardrobes) and the bathroom with tub and toilet. From the living room there is access to a sunny balcony overlooking the garden. The house has a private plot with a playground for residents only. There is a carriage house in the house. All civic amenities and good transport accessibility.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607788
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Libeň
🚶 404 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 233 m (3 min)
Obchod
🚶 440 m (5 min)
Banka
🚶 818 m (10 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 604 m (7 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚘 1 356 m (3 min)
Škola
🚘 1 406 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 884 m (3 min)
SportovištěBig wall
🚘 1 196 m (4 min)
Hřiště
🚶 646 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.