Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyJarníkova, Praha - Chodov

Jarníkova, Praha - ChodovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 400 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme pronájem krásného, světlého bytu 2+kk o výměře 47 m2 na Praze 4 v docházkové vzdálenosti na Metro C - Chodov, v nově zatepleném a kompletně revitalizovaném panelovém domě.

Byt samotný je po nedávné kompletní nadstandardní rekonstrukci, která zahrnovala vyzdění jádra, nové kvalitní podlahy a dlažby, plastová okna, novou kuchyňskou linku vč. spotřebičů (kombinovaná chladnička, myčka, trouba, indukční varná deska, dřez, výsuvná digestoř), nové rozvody elektřiny a vody, dveře v bytě a nově vymalované stěny). V koupelně je pračka se sušičkou.

Byt je orientován na jihovýchod s volným výhledem, nachází se v 5. patře domu s výtahem a náleží k němu sklep na stejném podlaží. Vytápění bytu ústředním topením, měřiče tepla a vody

instalovány. Byt je zařízen pouze částečně (více info při kontaktu či prohlídce).

Dispozice: předsíň (7 m2) ze které je vstup do koupelny s WC, umyvadlem a sprchovým koutem. Dále pak do ložnice (11 m2) a do obývacího pokoje se samostatným kuchyňským koutem (22 m2).

Skvělá dopravní dostupnost (bus, metro C - Chodov, 15 min. do centra).

Supermarket Lidl a drogerie Teta přímo před domem. Kunratický les, Westfield Chodov a kancelářský komplex The Park 5min chůze. V blízkosti jsou školy, školky a poliklinika. Parkování možné v okolí domu bez modrých zón.

Kauce 25 tis. Kč. Prohlídka po předchozí domluvě.

We offer for rent a beautiful, bright apartment 2 + kk with an area of ​​47 m2 in Prague 4 within walking distance to Metro C - Chodov.

The apartment is after a recent complete above-standard reconstruction, which included lining the core, new quality floors, new bathroom, plastic windows, a new kitchen incl. appliances (combined refrigerator, dishwasher, oven, induction hob, sink, extractor hood), new electricity and water distribution, doors in the apartment and newly painted walls). The bathroom has a washing machine with a dryer.

The apartment is oriented to the southeast with unobstructed views, is located on the 5th floor of a building with an elevator and has a cellar on the same floor. Apartment heated centrally, heat and water meters

installed. The apartment is partially furnished (more info per message or during a visit).

Layout: hall (7 m2) from which is an entrance to 1. the bathroom with toilet, sink and shower 2. the bedroom (11 m2) and 3. the living room with a separate kitchenette (22 m2).

Great transport accessibility (bus, metro C - Chodov, 15 minutes to the center).

The insulation of the facade in the house is currently being finalized, which will complete the overall revitalization of the panel house.

Lidl supermarket and Teta drugstore right in front of the house. Kunratice Forest, Westfield Chodov and The Park office complex wtihin 5 minutes of walking. Nearby there are schools, kindergartens and a clinic. Free parking is possible in vicinity of the house (no blue zones).

Deposit 25 000 USD CZK. Available from July 1st 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608499
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží5
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
Plocha47
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDJarníkova
🚶 266 m (3 min)
PoštaV Parku
🚶 342 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 203 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 435 m (5 min)
RestauraceJídelna Pe-Pe
🚶 217 m (3 min)
LékárnaEUC
🚶 361 m (4 min)
ŠkolaEDUCAnet - G, SOŠ a ZŠ Praha
🚶 658 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 170 m (2 min)
SportovištěFitness Star
🚶 213 m (3 min)
Hřiště
🚶 171 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.