Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 82 m² bez realitkySinkulova, Praha - Podolí

Sinkulova, Praha - PodolíMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Krásný velký byt v oblíbené lokalitě Praha 4 Podolí je po rekonstrukci. Prostorná hala s vestavnými skříněmi nabízí dostatek místa pro odložení kabátů a obuvi. Samostatná prostorná kuchyň s jídelnou je vybavena elegantní moderní plně vybavenou linkou s vestavnými spotřebiči (sklokeramická deska, elektrická trouba s grilem, myčka). Místnost je doplněna jídelním stolem se 4 židlemi a malou lednicí. Součástí je i klasická vychlazená spižírna. Velký obývací pokoj je vybaven dvěma rozkládacími sedačkami, 2 konferenčními stolky, ručně tkanými koberci a knihovnami. Součástí vybavení je i televize a internet od UPC/Vodafone. Prostorná ložnice je vybavena dvojlůžkem, vestavnými skříněmi na míru a psacím stolem. WC je zvlášť. Koupelna je vybavena zbrusu novou vanou a pračkou. Obývák i ložnice směřují do zahrady, což zajistí naprostý klid. Zahradu je možné využít. Jedinečná lokalita je pouhých 5-10 minut od centra města a pár kroků od populární Náplavky. Je vybavena všemi obchody a službami.

Beautiful large apartment in a popular locality of Prague 4 Podolí is after reconstruction. The spacious hall with built-in wardrobes offers plenty of space to store coats and shoes. The separate spacious kitchen with dining area is equipped with an elegant modern fully equipped kitchen counter with built-in appliances (ceramic hob, electric oven with grill, dishwasher). The room is complemented by a dining table with 4 chairs and a small refrigerator. A classic cooled pantry is also a part of it. The large living room is equipped with two sofa beds, 2 coffee tables, hand-woven carpets and bookshelfs. The equipment also includes television and internet from UPC / Vodafone. The spacious bedroom is equipped with a double bed, built-in wardrobes and a desk. The toilet is separate. The bathroom is equipped with a brand new bathtub. The living room and bedroom face the garden, which ensures complete peace. The garden can be used. The unique location is just 5-10 minutes from the city center, and just steps away from a popular Prague Riviera "Naplavka". Podoli offers wide range of shops and services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608813
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha82
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDDoliny
🚶 160 m (2 min)
PoštaPraha 49
🚶 393 m (5 min)
ObchodPekařství
🚶 257 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 365 m (4 min)
RestauraceNa Dolinách
🚶 109 m (1 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 371 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 384 m (5 min)
Mateřská školaMŠ BoTa
🚶 692 m (8 min)
Sportoviště
🚶 337 m (4 min)
Hřiště
🚶 368 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.